Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG Electronics upotpunio svoj 3D ekosistem

Kroz stvaranje potpunog 3D okruženja, LG omogućava korisnicima vrhunski užitak

Beograd, 10. avgust 2011. - LG Eletronics (LG) upotpunio je 3D ekosistem sa nedavnim predstavljanjem prvog svetskog 3D smart telefona sa „tri-dual” arhitekturom. Korisnicima je sada omogućeno da kreiraju sopstveno 3D okruženje uz pomoć LG CINEMA 3D televizora, 3D kućnog bioskopa, 3D notebook računara, 3D projektora, 3D monitora i 3D mobilnog telefona. Ljudi širom sveta sada mogu da dožive potpuni 3D užitak, sa proizvodima koji omogućavaju gledanje, kreiranje i deljenje 3D sadržaja vrhunskog kvaliteta.

„Pre samo nekoliko godina, 3D tehnologija je bila potpuna nepoznanica za većinu ljudi. Danas, LG može ponuditi sjajne 3D proizvode u kojima možete da uživati u Vašem domu, ali i one koji mogu stati na dlan vaše ruke, poput smart telefon LG Optimus 3D“, rekao je dr Jong-seok Park, predsednik i generalni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications. „Najnoviji LG proizvodi poseduju napredne opcije, koje omogućavaju kreiranje i deljenje 3D sadržaja. Već od samog početka primene 3D tehnologije, kompanija LG Electronics postavlja standarde vrhunske 3D zabave širom sveta.”

Tokom čitave godine, kompanija LG Electronics je primenjivala sveobuhvatnu strategiju u nastupu na tržištu 3D proizvoda i tako značajno promenila način na koji korisnici mogu da uživaju u 3D tehologiji. Pored odlične platforme za 3D filmove i igre, LG sada omogućava korisnicima da zabeleže snimke svakodnevnog života u tri dimenzije, svojim smart tefonima.

Ovo sveukupno 3D iskustvo omogućuje LG Optimus 3D telefon, koji može prikazivati i snimati 3D sadržaje visokog kvaliteta i to bez upotrebe 3D naočara. Njegova jedinstvena „tri-dual“ konfiguracija (dual-core, dual-channel, and dual-memory) omogućava korisnicima znatno brže surfovanje Internetom, korišćenje više programa istovremeno, igranje naprednijih igrica i uživanje u 3D filmovima. LG Optimus 3D podržava bežično deljenje snimljenih 3D sadržaja sa drugim DLNA uređajima, kao što su 3D televizori ili 3D notebook računari.

Zahvaljujući partnerstvu sa kompanijom You Tube, korisnici LG Optimus 3D telefona mogu da postave 3D sadržaj koji su kreirali na specijalni You Tube 3D kanal. Još jedan od noviteta je serija preinstaliranih 3D igara, kao što su Asphalt 6: Adrenaline, Let’s Golf i N.O.V.A, stvorenih u saradnji sa kompanijom Gameloft.

Sa svojim sveobuhvatnim 3D ekosistemom, kompanija LG Electronics planira da nastavi sa širenjem linije proizvoda visoke 3D tehologije kako bi korisnici mogli da kreiraju, dele i uživaju u 3D sadržaju pomoću LG 3D prizvoda.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 93 hiljade ljudi, koji rade u preko 120 operativnih centara širom sveta. LG obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, i Air Conditioning & Solutions, sa kojima je u 2010. godini ostvario ukupnu prodaju od od 55.8 triliona korejskih won-a (48.2 milijarde američkih dolara). LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona i sistema za obradu podataka za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.rs

Više o LG Electronics Mobile Communications Company
LG Electronics Mobile Communications Company je vodeća kompanija za globalne mobilne komunikacije i informacije. Svojom vrhunskom tehnologijom i inovativnim dizajnerskim mogućnostima LG stvara mobilne telefone koji korisnicima širom sveta pružaju optimalno iskustvo. LG stremi razvoju spajanja tehnologija u mobilnim uređajima i nastavlja da učvršćuje svoju ulogu lidera u mobilnoj komunikaciji sa stilskim dizajnom i naprednom tehnologijom.