Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG G2 dobitnik značajnih nagrada medija u Srbiji

Beograd, 20.01.2014. – LG G2 smart telefon, prvi model u okviru nove premijum G serije kompanije LG Electronics, proglašen je za telefon i uređaj godine od strane časopisa Tech Lifestyle. Pored godišnjih nagrada, ovaj magazin je ranije LG G2 telefonu dodelio i Editors' Choice priznanje, dok je LG G2 dobitnik i Grand Prix nagrade magazina Digital, kao i Highly recommended priznanja renomiranog internet portala Benchmark.

Mediji u Srbiji su u proteklom periodu LG G2 smart telefon predstavljali kao „ferari ispod haube“, „ultra brz“, „uređaj sa odličnim odnosom kvaliteta i cene“ i „telefon koji pomera granice dizajna“. „Polaskani smo ovim titulama, jer je ovo ujedno i potvrda našeg kvaliteta i opredeljenosti da postavljamo nove tehnološke standarde, ali i jake i učvršćene pozicije na srpskom tržištu. Drago nam je da sada, pored naših vernih korisnika u Srbiji, koji su odavno prepoznali kvalitet naših proizvoda, imamo i zvaničnu potvrdu stručnih medija i profesionalaca iz ove oblasti“, rekao je Branislav Jordanov, marketing menadžer predstavništva kompanije LG u Srbiji.

LG G2 telefon poseduje napredne opcije uz moderan, funkcionalan i komforan dizajn, koji pre svega odlikuje prilično smeo potez južnokorejskog proizvođača - pomeranje tastera sa bokova na zadnju stranu. LG G2 koristi Full HD ekran dijagonale 5,2 inča, dok Dual Routing tehnologija značajno smanjuje okvir ekrana. Ovaj izuzetan displej emituje precizne boje i jasan prikaz slike bez ikakve distorzije. LG G2 koristi napredni Qualcomm® Snapdragon™ 800 procesor, koji redefiniše iskustvo korišćenja smart telefona kroz zadivljujuće performanse, vrhunsku grafiku i izuzetni kapacitet baterije.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 87 hiljade ljudi, koji rade u preko 113 operativnih centara širom sveta. LG obuhvata pet poslovnih jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning & Solutions i Vehicle Components. U 2012. godini kompanija LG Electronics ostvarila je konsolidovani prihod od 50,96 biliona južnokorejskih vona (45,22 milijardi američkih dolara). LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2013. godinu. Za više informacija, posetite www.lge.rs.

Više o LG Electronics Mobile Communications Company

LG Electronics Mobile Communications Company je vodeća kompanija za globalne mobilne komunikacije i informacije. Svojom vrhunskom tehnologijom i inovativnim dizajnerskim mogućnostima LG stvara mobilne telefone koji korisnicima širom sveta pružaju optimalno iskustvo. Kao lider u 4G Long Term Evolution (LTE) tehnologiji, kompanija LG nastavlja svoju posvećenost razvoju revolucionarne LTE tehnologije i ispunjavanju zahteva potrošača sa diferenciranim LTE uređajima vrhunskog kvaliteta, a sve to zahvaljujući bogatom znanju kompanije o LTE patenatima i njenom tehničkom znanju. Za više informacija, posetite www.lg.com.