Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG G4 stigao u Srbiju

Beograd, 18. maj 2015. godine – Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je svoj dugo očekivani, najambiciozniji model smart telefona, LG G4. Kreiran tako da zadovolji sve potrebe korisnika, ovaj uređaj nudi najsavremeniju tehnologiju, niz praktičnih funkcija i neprevaziđeni dizajn, pomerajući granice u svetu mobilnih uređaja.

„Zahvaljujući neprestanim težnjama da stvorimo revolucionaran proizvod, koji pruža izuzetan performans i iskustvo, kompanija LG već dugi niz godina pomno osluškuje potrebe svojih korisnika. Uređaj koji smo danas predstavili javnosti u Srbiji je definitivno naš najambicioznji telefon do sada, jer je kreiran tako da pruži svim svojim korisnicima nezaboravno iskustvo koje će im olakšati svakodnevicu“, rekao je Boris Stojančić, direktor prodaje mobilnih komunikacija za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju.

Praveći ogroman skok u tehnologiji izrade ekrana, LG je kreirao prvi smart telefon sa IPS Quantum ekranom dijagonale 5.5 inča, koji pruža 20 odsto bolju reprodukciju boja, 25 odsto veći nivo osvetljenosti i čak 50 odsto veći kontrast. Ovo je prvi Quad HD ekran koji koristi Advanced In-Cell Touch (AIT) tehnologiju, kombinujući LCD i senzor osetljiv na dodir da bi omogućio bolji prikaz boja i osetljivost na dodir. LG G4 je i prvi smart telefon koji koristi jedinstveni korisnički interfejs UX 4.0, koji je u potpunosti prilagođen zahtevima i najnaprednijih korisnika.

G4 je idealan za pravljenje savršenih fotografija zahvaljujući jedinstvenoj kameri od 16MP sa otvorom blende F1.8, što omogućava senzoru da primi 80 odsto više svetlosti. Ova kamera kreirana je u kombinaciji sa novim IPS Quantum ekranom, koji pruža više pogodnosti od drugih ekrana. Za njom ne zaostaje prednja kamera od 8MP, idealna za savršene selfie fotografije, koja omogućava pravljenje oštrih portreta sa mnoštvom detalja.

Kako bi se karakteristike kamere ovog telefona najvernije predstavile, uređaj je najpre testirao, a zatim i prezentovao profesionalni fotograf, Sever Zolak.

„Kada su u pitanju kamere na telefonima, LG G4 prevazilazi sva moja očekivanja. Oštrina slike, jasnoća boja i izuzetan kontrast, u kombinaciji sa jedinstvenim otvorom blende i manual režimom rada, čak i pri izazovnim vremenskim uslovima, čine da uvek imate najadekvatniju zamenu za profesionalni fotoaparat“, rekao je jedan od najeminentnijih fotografa u Srbiji.

Da bi njegove performanse što duže trajale, G4 je opremljen prenosivom baterijom jačine 3.000 mAh, koja se retko viđa na smart telefonima. U kombinaciji sa snažnim Qualcomm® Snapdragon™ 808 procesorom sa X10 LTE, ovaj uređaj može bez problema da se koristi ceo dan.

Moderan i elegantan izgled G4 modela je pravo osveženje u odnosu na klasična metalna kućišta većine telefona. Kompanija LG posvetila je posebnu pažnju materijalima koji su korišćeni pri izradi ovog telefona, pa je on dostupan sa pozadinom izrađenom od prave kože, u čak šest autentičnih boja, ali i sa pozadinom u keramički beloj boji sa 3D šablonima, kao i u metalik sivoj i sjajno zlatnoj.
LG G4 smart telefon biće dostupan u Srbiji početkom juna u ponudi operatera. 

Više o izradi kožne pozadine telefona možete pogledati na sledećem video linku: https://www.youtube.com/watch?v=9T9ejKpcunE.

                                              ###

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 87 hiljada ljudi, koji rade u preko 113 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning & Solutions i Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2013. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Mobile Communications Company

LG Electronics Mobile Communications je tehnološki inovator i lider u globalnoj industriji mobilnih komunikacija. LG upravlja evolucijom mobilnih telefona sa svojim kompetitivnim tehnologijama u sferi proizvodnje ekrana, baterija, optičkih kamera i strateških partnerstava sa liderima u ovoj industriji. Vodeći modeli premium G serije inkorporiraju jedinstven, ergonomski dizajn i intuitivne UX karakteristike koje maksimiziraju iskustvo korisnika. Kompanija je i dalje posvećena vodećim potrošačima u eri konvergencije, kroz povećanja mogućnosti povezanosti između smart telefona, tableta i svih kućnih i prenosivih elektronskih uređaja. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.