Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG G5 & Friends pobednik MWC sajma

Beograd, 26. februar 2016. godine — Kompanija LG Electronics (LG) osvojila je ukupno 33 nagrade na ovogodišnjem Svetskom kongresu mobilne telefonije (MWC) u Barseloni, uključujući i najcenjeniju, Best Mobile Handsets & Devices Award, čime je obezbedila status najnagrađivanije kompanije na ovom sajmu. Najvećem broju nagrada doprineo je inovativni, modularni dizajn LG G5 & Friends telefona, potvrđujući lidersku poziciju kompanije LG kada je industrija mobilnih komunikacija u pitanju. Vodeći uređaj kompanije LG dobio je najviša prizanja od strane Android Authority, Digital Trends, Trusted Reviews i Ubergizmo internet portala, kao i mnogih drugih.

„Prve reakcije na naš novi LG G5 telefon su fenomenalne, što je najbolje priznanje za naše stručnjake koji su uspeli da stvore nešto zaista inovativno i jedinstveno u svetu smart telefona. LG G5 i portfolio pratećih uređaja, LG Friends, imaju za cilj da pruže korisnicima pravo iskustvo zabave, a nagrade koje smo osvojili ukazuju na to da smo tržištu pružili nešto potpuno drugačije“, izjavio je Juno Cho, izvršni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communication.

Kompanija LG predstavila je model G5 pred auditorijumom od preko 2000 posetilaca, dan uoči otvaranja Svetskog kongresa mobilne telefonije, a reakcije publike su bile fantastične. Ovaj premium smart telefon odlikuje elegantan izgled, metalno kućište u kojem je smeštena lako zamenjiva baterija, kao i jedinstveni modularni dizajn. Zajedno sa LG Friends, portfoliom pratećih uređaja, G5 smart telefon se može transformisati u digitalnu kameru, Hi-Fi plejer i još mnogo toga.

Sa više od 100.000 posetilaca, Svetski kongres mobilne telefonije (MWC) je definitivno ključni događaj kada je industrija mobilnih uređaja u pitanju. Priznanja koja je kompanija LG osvojila na ovogodišnjem kongresu uključuju:

GSM Association (GSMA)
Best Mobile Handsets & Devices - LG G5

4gnews
Major Revelação - LG G5

Alphr
Best Smartphone - LG G5

Android Authority
Best of MWC 2016 - LG G5 / LG Friends

Android Central
MWC Top Pick - LG G5 / LG Rolling Bot / LG 360 VR

Android Pit
Best Innovation - LG G5

BGR
MWC 2016 Winner - LG G5 / LG Rolling Bot

Chip Chick
Most Innovative - Rolling Bot

Digital Trends
Top Tech of 2016 Winner - LG G5
Top Tech of 2016 Audio - LG Hi-Fi Plus

Expert Reviews
Best of Innovation - LG G5
Best Smartphone - LG G5

Know Your Mobile
Best of Innovation - LG G5
Best Smartphone - LG G5

Men’s Health

Editor’s Choice - LG G5

MobileGeeks
Best Smartphone - LG G5
Most Innovative Company - LG Electronics

Slashgear
Best Smartphone - LG G5
Best Accessory - LG Rolling Bot

Techradar

Best in Show - LG G5 & Rolling Bot

Best Phone - LG G5
Best Wearable - LG 360 VR

Techspot

Best of MWC - LG G5

Tom’s Guide
Best of MWC - LG G5

Tom’s Hardware
Best of MWC - LG G5

Trusted Reviews

Best of MWC 2016 - LG G5 / Rolling Bot

Ubergizmo
Best of MWC – LG G5 / LG Friends

Za više informacija o proizvodima kompanije LG na ovogodišnjem MWC sajmu, možete posetiti www.LGnewsroom.com/MWC2016.

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 83 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2014. godinu u iznosu od 55,91 milijardi dolara (59,04 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Mobile Communications Company

LG Electronics Mobile Communications je tehnološki inovator i lider u globalnoj industriji mobilnih komunikacija. LG upravlja evolucijom mobilnih telefona sa svojim kompetitivnim tehnologijama u sferi proizvodnje ekrana, baterija, optičkih kamera i strateških partnerstava sa liderima u ovoj industriji. Vodeći modeli premium G serije inkorporiraju jedinstven, ergonomski dizajn i intuitivne UX karakteristike koje maksimiziraju iskustvo korisnika. Kompanija je i dalje posvećena vodećim potrošačima u eri konvergencije, kroz povećanja mogućnosti povezanosti između smart telefona, tableta i svih kućnih i prenosivih elektronskih uređaja. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.