Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG G5 reklama već dostigla 36 miliona pregleda!

  • Updated
  • 2016 05. 05

Beograd, 5. maj 2016. godine – „World of play“, promotivni video spot kompanije LG Electronics (LG) za novi G5 smart telefon, u kojem učestvuje čuveni akcioni glumac, Džejson Stejtam (Jason Statham), prikupio je impresivnih 36 miliona pregleda na mrežama kao što su Facebook i Youtube, i to samo od 23. marta. Razlog zbog kojeg je ova jednominutna reklama izazvala veliko interesovanje jeste prikaz različitih „verzija“ Džejsona Stejtama kako uživa u mogućnostima G5 telefona zajedno sa uređajima iz Friends portfolia, ujedno rešavajući brojne izazovne situacije.
 

AdAge, vodeći globalni portal koji plasira vesti i trendove iz sveta marketinga i medija, imenovao je „World of play“ za „najzanimljiviju reklamu nedelje“ tokom treće nedelje aprila.
 

„Prvobitna ideja za ovu reklamu proizašla je iz jednostavne misli: šta ako bi se svet više igrao? Bio nam je potreban vizuelni način da ispričamo tu priču, pa smo zamislili kako bi izgledao Džejsonov svet igre“, rekao je Sem Bergen (Sam Bergen), izvršni kreativni direktor Energy BBDO.  
 

„Veoma nam je drago što uz pomoć ove reklame možemo da prenesemo poruku i demonstriramo ljudima širom sveta razigranost G5 telefona i uređaja iz Friends portfolia“, rekao je Chris Yie, potpredsednik i šef marketinških komunikacija kompanije LG Electronics.
 

Eksluzivni „behind the scenes“ video snimak možete pogledati na sledećem linku, dok „World of play“ reklamu možete pogledati ovde.

 

# # # 

 

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 83 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2014. godinu u iznosu od 55,91 milijardi dolara (59,04 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Mobile Communications Company 

LG Electronics Mobile Communications je tehnološki inovator i lider u globalnoj industriji mobilnih komunikacija. LG upravlja evolucijom mobilnih telefona sa svojim kompetitivnim tehnologijama u sferi proizvodnje ekrana, baterija, optičkih kamera i strateških partnerstava sa liderima u ovoj industriji. Vodeći modeli premium G serije inkorporiraju jedinstven, ergonomski dizajn i intuitivne UX karakteristike koje maksimiziraju iskustvo korisnika. Kompanija je i dalje posvećena vodećim potrošačima u eri konvergencije, kroz povećanja mogućnosti povezanosti između smart telefona, tableta i svih kućnih i prenosivih elektronskih uređaja. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs .