Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG G6: prekretnica u modernom industrijskom dizajnu

  • Updated
  • 2017 02. 23

 

Beograd, 23. februar 2017. godine – Svetski poznat industrijski dizajner Torsten Valeur okarakterisao novi LG G6 kao „idealan spoj...lepog oblika i pametnog rešenja, kao i očigledno odličnog korisničkog iskustva...što je suština onoga što smart telefon treba da predstavlja". Torsten Valeur, izvršni direktor danskog dizajn studija David Lewis Designers, dobitnik je višestrukih priznanja iz oblasti industrijskog dizajna, kao što su iF Designe i Good Design nagrade.

 

Gospodin Valeur je pohvalio LG G6 za dizajn koji se fokusira na suštinu i lepotu prenetu i na osećaj čvrstine. U svom prvom utisku o LG G6 telefonu, Valeur je rekao kako ključ uspeha u velikoj dizajnerskoj industriji nije samo lep izgled, nego i potpuna pouzdanost pri korišćenju, dodajući da pažnju posebno privlači FullVision® ekran koji emitiju savršeni prikaz boja.

 

„Verujem da kada ga uzmete u ruku i okrenete ga, pogledate, poigrate se sa njim, treba da budete zadovoljni marljivošću i brigom koja je utkana u sve njegove detalje“, dodao je Valeur.

 

LG G6 pokazuje elemente minimalističkog dizajna i savršeno je gladak na dodir. Metalni okvir oko ivice telefona pruža čvrstinu sa mekanom mat završnicom, dok je pozadina savršeno ravna, bez kamere koja iskače i koju je potrebno posebno zaštititi. Valeur je pohvalio i egronomiju LG G6 telefona za njegovo lako upravljanje jednom rukom.

 

Novi LG G6 biće predstavljen na Svetskom kongresu mobilne telefonije (MWC) 2017 u Barseloni 26. februara.

 

###

 

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 83 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2014. godinu u iznosu od 55,91 milijardi dolara (59,04 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.