Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG i Google lansiraju pametni G sat

Beograd, 19. mart 2014. godine – LG Electronics sarađuje sa kompanijom Google pri izradi  pametnog LG G sata, koji koristi Android Wear operativni sistem, čime Android platforma sigurnim korakom zalazi na tržište ovih inovativnih uređaja. LG G sat će biti kompatibilan sa velikim brojem Android smart telefona i moći će da dostavlja sve neophodne informacije svojim korisnicima u bilo kom momentu, a pretraživanje je olakšano jednostavnim izgovaranjem komande „OK Google”. Kao vodeći partner kompanije Google u ovom tehnološkom poduhvatu, LG planira da plasira prvi sat sa Android Wear operativnim sistemom u drugom kvartalu 2014. godine.

LG inžinjeri blisko su sarađivali sa kolegama iz kompanije Google od početnih stadijuma razvoja uređaja, kako bi obezbedili da LG G sat funkcioniše savršeno sa Android Wear platformom. Ovo je četvrti uređaj napravljen u bliskoj saradnji kompanija LG i Google, nakon smart telefona Nexus 4 i Nexus 5 i tableta LG G Pad 8.3 Google Play Edition.

„Saradnja sa kompanijom Google na izradi LG G sata nam je pružila priliku da zaista ostvarimo najbolje rezultate, kako u polju dizajna, tako i inžinjeringa”, rekao je dr Džong-seok Park, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications. „Zahvaljujući LG G satu, naša kompanija nastavlja da pravi prekretnice na polju „wearables“ uređaja, prateći uspeh prvog 3G Touch Watch telefona na svetu, prestavljenog 2009. godine i Prada Link sata iz 2008. godine. Sigurni smo da je dobar dizajn dobitna karta sa preuzimanje ovog tržišta brzinom svetlosti.“

Dodatni detalji o LG G satu sa Android Wear operativnim sistemom, uključujući i hardverske specifikacije, biće najavljeni u predstojećem periodu.

                                                                   ###

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 87 hiljada ljudi, koji rade u preko 113 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning & Solutions i Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2013. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Home Entertainment

LG Electronics Home Entertainment je vodeći globalni proizvođač na tržištu audio vizuelnih proizvoda, monitora, personalnih kompjutera i prenosivih uređaja. Kompanija neprestano teži da probija granice tehnologije, kako bi kreirala inovativne uređaje i izašla u susret potrebama svojih potrošača širom sveta. Ova kompanija je fokusirana na poboljšanje svakodnevice svojih korisnika uz pomoć vrhunskih proizvoda za kućnu zabavu, koje predvode nagrađivani OLED televizori, 4K ULTRA HD televizori i CINEMA 3D Smart televizori, sa novom webOS platformom. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.