Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG i Hitachi osnivaju zajedničku kompaniju za preradu vode

  • Updated
  • 2011 07. 15

Beograd, 15. jul 2011 – LG Electronics i kompanija Hitachi Plant Technologies sklopili su dogovor o osnivanju zajedničke kompanije za preradu vode. Nova kompanija, LG-Hitachi Water Solutions, biće smeštena u Seulu i očekuje se da će vrlo bro zauzeti vodeću ulogu u industriji prerade vode koja se nalazi u stalnoj ekspanziji.

Planirano je da kompanija LG-Hitachi Water Solutions počne sa radom u oktobru, a fokus njenih delatnosti biće na razvoju i proizvodnji lokalnih i industrijskih sistema za snadbevanje vodom, lokalnih i industrijskih sistema za preradu otpadnih voda, kao i sistema za prečišćavanje i ponovnu upotrebu voda namenjenim lokalnim zajednicama i kompanijama. Kompanija LG-Hitachi Water Solutions će nuditi svoju stručnu ekspertizu svojim partnerima i klijentima u realizaciji projekata iz oblasti prerade vode. Ovo se pre svega odnosi na planiranje, nabavku i proizvodnju novih sistema i održavanje postojećih.

Uz vrhunsku tehnologiju kompanije LG Electronics i visoku stručnost i iskustvo iz oblasti vodoprivrede zaposlenih u kompaniji Hitachi, LG-Hitachi Water Solutions će postati lider na globalnom tržištu.

LG Electronics će posedovati 51 procenat vlasničkog udela u budućoj kompaniji, dok će Hitachi Plant Technologies imati 49 procenata vlasničke strukture. LG će imenovati generalnog direktora kompanije LG-Hitachi Water Solutions, dok će izvršni direktor biti iz redova kompanije Hitachi Plant Technologies.


# # #

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 93 hiljade ljudi, koji rade u preko 120 operativnih centara širom sveta. LG obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, i Air Conditioning & Solutions, sa kojima je u 2010. godini ostvario ukupnu prodaju od od 55.8 triliona korejskih won-a (48.2 milijarde američkih dolara). LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona i sistema za obradu podataka za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.rs