Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG i Kakà obaraju rekorde – LG Nano Cell Super Challenge video zabeležio 200 miliona pregleda

  • Updated
  • 2018 06. 15

Beograd, 15. jun 2018. godine – Iako Kakà neće nastupati na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u fudbalu, gledaoci širom sveta imaju priliku da se uvere u njegovu veštinu i preciznost gledajući LG Nano Cell Super Challenge, promotivni video koji prikazuje razliku u prikazu boja standardnih televizora i televizora koji koriste LG Nano Cell tehnologiju.

 

Kroz LG Nano Cell Super Challenge, Kakà pokazuje svoje umeće šuta iz ugla, sa namerom da pogodi odgovarajuće kvadrate pozicionirane na video-zidu. Svoju misiju brzo ispunjava na video zidu sastavljenom od ekrana sa Nano Cell tehnologijom, ali se, zbog nejasne slike, bori da to uradi i na konvencionalnom LCD zidu.

 

Video naglašava važnost ugla posmatranja, imajući u vidu da istraživanja* pokazuju da oko 60% ljudi gleda televiziju pod uglom, a ne pravo. Ovo se posebno odnosi na situacije kada želimo da zajedno sa porodicom i prijateljima uživamo u zanimljivom TV programu – poput prenosa fudbalskih utakmica na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu. Uz televizore sa LG Nano Cell tehnologijom, koji prikazuju tačne boje čak i kada se gledaju pod uglom od 60 stepeni, nećete propustiti nijednu fudbalsku majstoriju reprezentativaca Srbije, bez obzira na to u kom delu prostorije sedite.

 

Video koji je oduševio gledaoce širom sveta možete pogledati na ovom linku.

 

*Izvor: Ipsos, studija o mestu sa kojeg se TV gleda u SAD/Francuskoj (2017)

 

# # #

 

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.