Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG i YouTube uspostavili partnerstvo kako bi korisnicima mobilnih telefona pružili kompletno 3D iskustvo

LG i YouTube otvaraju novu eru pravog 3D mobilnog iskustva

Beograd, 17.02.2011. godine
– Kompanija LG Electronics (LG) i YouTube napravili su veliki iskorak objavljivanjem informacije o partnerstvu čiji je cilj da korisnicima omoguće jedinstveni 3D doživljaj. Novi premium smart telefoni kompanije LG, bazirani na Android operativnom sistemu, omogućiće ne samo snimanje i gledanje 3D snimaka bez 3D naočara, već će korisnicima omogućiti da te snimke postave na YouTube i tako ih momentalno podele sa svojim prijateljima i milionima drugih ljudi.

“Optimus 3D je najnoviji dragulj kompanije LG među smart telefonima. Ovaj telefon predstavlja naš odgovor na dva ključna problema sa kojima se 3D tehnologija trenutno suočava, a to su ograničena mobilnost i neophodnost korišćenja posebnih naočara. Osim toga, partnerstvo sa YouTube-om omogućiće našim korisnicima da na vrlo jednostavan način kreiraju i pristupaju velikim 3D sadržajima”, kaže Dr. Jong-seok Park, predsednik izvršnog odbora kompanije LG Electronics Mobile Communications.

Novo partnerstvo deo je šire strategije kampanije LG u segmentu 3D zabave i najveće online video zajednice. YouTube i LG odlučili su da uspostave saradnju kako bi omogućili pristup 3D sadržajima na način koji je veoma jednostavan za korisnike mobilnih telefona.

“3D tehnologija je tradicionalno bila rezervirana samo za velike holivudske filmske studije”, kaže je Francisco Varela, direktor YouTube-a zadužen za partnerstva. “Sa novim LG Optimus 3D telefonom, bilo ko i bilo gde na svetu može snimati u 3D tehnologiji, a zatim i postaviti svoje snimke na YouTube i podeliti ih sa svojim prijateljima. Sa velikim nestrpljenjem i uzbuđenjem očekujemo kreativne 3D snimke koje će članovi naše zajednice snimiti i podeliti uz pomoć ove najsavremenije tehnologije.”

Baziran na jedinstvenoj „Tri-Dual“ konfiguraciji, Dual-Core simultanim dvojnim kanalom i dvostrukom memorijom, unapređeni LG Optimus 3D premijerno je predstavljen na Svetskom kongresu mobilne tehnologije 2011. godine u Barseloni kao prvi mobilni uređaj koji omogućava ovu vrstu YouTube 3D iskustva.

Za više informacija posetite www.lgnewsroom.com/MWC2011.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 84 hiljade ljudi, koji rade u preko 115 operativnih centara uključujući i 84 predstavništva širom sveta. LGE čine pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Home Appliances, Air Conditioning, Business Solutions i Mobile Communications, sa kojima je u 2009. godini ostvario ukupnu prodaju od 43.4 milijardi američkih dolara. LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, audio i video uređaja, mobilnih telefona, rashladnih uređaja i mašina za pranje veša. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona, sistema za obradu podataka i flet panel televizora za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.com.

Više o LG Electronics Mobile Communications Company
LG Electronics Mobile Communications Company je vodeća kompanija za globalne mobilne komunikacije i informacije. Svojom vrhunskom tehnologijom i inovativnim dizajnerskim mogućnostima LG stvara mobilne telefone koji korisnicima širom sveta pružaju optimalno iskustvo. LG stremi razvoju spajanja tehnologija u mobilnim uređajima i nastavlja da učvršćuje svoju ulogu lidera u mobilnoj komunikaciji sa stilskim dizajnom i naprednom tehnologijom.

O YouTube-u
YouTube je najpopularnija online zajednica na svetu koja milionima ljudi omogućava da otkriju, gledaju i podele originalne video materijale. YouTube je forum platforma koja ljudima širom planete omogućava da se povežu, informišu i međusobno inspirišu i platforma za distribuciju koju koriste autori originalnih sadržaja i veliki i mali oglašivači. YouTube, LLC sa sedištem u San Bruno-u, Kalifornija, vlasništvo je Google Inc-a.