Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG IMENOVAO NOVOG GENERALNOG DIREKTORA ZA REGION CENTRALNO-JUŽNE EVROPE

  • Updated
  • 2019 01. 24


Beograd, 24. januar
2019. godine – Hjeong Tae Kim (Hyeong Tae Kim) postavljen je za novog regionalnog predsednika kompanije LG Electronics (LG) za region Centralno-južne Evrope, sa predstavništvom u Budimpešti. Kim će, osim u Mađarskoj i Srbiji, koordinisati aktivnosti kompanije u Albaniji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Makedoniji, Crnoj Gori, Rumuniji i Sloveniji. Bivši generalni direktor Bumseop Li svoj rad će nastaviti u predstavništvu kompanije u Velikoj Britaniji.

 

Hjeong Tae Kim pridružio se LG-ju 1992. godine. Karijeru u kompaniji započeo je na tržištu Azije, a više od dvadeset godina radio je u regionu Severne Amerike. Kao direktor proizvoda LG-jeve kompanije Home Entertainment, bio je odgovoran za lansiranje OLED televizora, jedne od najvećih tehnoloških inovacija kompanije, u Sjedinjenim Američkim Državama. Pre dolaska u Mađarsku, kao generalni direktor rukovodio je aktivnostima kompanije u Češkoj i Slovačkoj.

 

Njegov najvažniji cilj je da pojača doživljaj kupaca LG-jevih proizvoda kao premijum brenda koji nudi visokokvalitetna rešenja oslanjajući se na lokalno znanje i stručnost.

 

Veliko mi je zadovoljstvo što ću nastaviti rad u LG-ju kao direktor tako raznolikog regiona. Svako tržište centralne i južne Evrope ima svoju istoriju i kulturu i biće veoma uzbudljivo lansirati najnovije premijum proizvode za tako širok spektar korisnika. Verujem da ćemo kroz konstantne inovacije potrošačima u Srbiji i regionu ponuditi prave vrednosti”, rekao je Hjeong Tae Kim. „Kao kompanija koja je pionir u brojnim oblastima tehnologije, fokusiramo se na korišćenje veštačke inteligencije u našim kućnim aparatima, proizvodima namenjenim kućnoj zabavi i smart telefonima, kao i u našim klima uređajima i IT rešenjima”.

 

Novi generalni direktor zameniće Bumseopa Lija koji je imenovan za predsednika britanskog predstavništva kompanije LG Electronics nakon uspešnog perioda provedenog u Mađarskoj.

 

# # #

 

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 83 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2014. godinu u iznosu od 55,91 milijardi dolara (59,04 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite.