Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG je dobitnik Red Dot nagrade za Brend godine

Beograd, 4. novembar 2015. godine – Kompanija LG Electronics (LG) dobitnik je Red Dot nagrade za Brend godine, čime se pridružila listi kompanija kao što su PepsiCo, Audi AG i Mercedes-Benz. Takođe, LG postao je tek treća kompanija koja je dobitnik nagrade za Brend godine i nagrade za Dizajnerski tim godine, koju je prethodno osvojila 2006. godine.

Laskavu titulu Brend godine, LG je dobio zahvaljujući osvajanju čak 13 Red Dot nagrada tokom ove godine, u kategoriji komunikacija dizajnom. Među nagrađenim uređajima su i LG G4 smart telefon i LG Watch Urbane, koji predstavljaju oličenje dizajnerske filozofije kompanije koja se bazira na korisničkom iskustvu (UX) sa jednostavnijim interfejsom koji je prilagođen korisnicima.

„Kada je u pitanju brend menadžment, LG je bez premca. U skladu sa svojim sloganom „Život je dobar“, LG uređaji omogućavaju svakom korisniku da poboljša svoj život, što je upravo način na koji brend menadžment treba da funkcioniše“, izjavio je dr Peter Zec, osnivač i izvršni direktor Red Dot takmičenja.

Red Dot nagrada je oličenje vođstva kompanije LG na polju dizajna uređaja i potvrda njene stalne posvećenosti, kako kreiranju inovativnog dizajna, tako i intuitivnog korisničkog iskustva. Nastavićemo da razvijamo kreativna rešenja, koja produbljuju odnos između našeg brenda i korisnika, u skladu sa sloganom „Inovacije za bolji život“, izjavio je Noh Chang-ho, potpredsednik i šef korporativnog dizajna u kompaniji LG Electronics.

Kompaniji LG nagrada će biti javno dodeljena 6. novembra na godišnjoj Red Dot Gala večeri u Berlinu, a nagrađeni LG proizvodi mogu se videti i na sledećem linku: www.red-dot.de/cd.

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.