Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG je ovog proleća spremio izbor atraktivnih uređaja za maturante

Niz ideja za savršen i moderan poklon

Beograd, 11. maj 2010. - Poslednji dani u srednjoškolskim klupama prolaze u iščekivanju maturskih večeri, ali donose i neizvesnost i uzbuđenje zbog predstojećih prijemnih ispita. Kako bi se maturanti osećali spremno za nove izazove i značajne događaje, LG Electronics je pripremio niz proizvoda savršenih za čuvanje uspomena, ali i za opuštanje uz muziku nakon napornog učenja. LG GM205 i LG GD510 POP mobilni telefoni, LG XD5 i LG XF2 eksterni hard drajveri, kao i LG FB164 mikro audio sistem idealan su poklon povodom završetka srednje škole.

Džoging ili lagana šetnja posle višesatnog druženja sa knjigom pričiniće još veće zadovoljstvo ukoliko su u ritmu omiljenih hitova. LG GM205 mobilni telefon je savršeno rešenje za one koji svaki slobodan trenutak žele da provedu uz svoju omiljenu muziku, a uz MP3 plejer i FM radio ti momenti su im na dohvat ruke. Dolby Mobile tehnologija pruža snažan bas i čist zvuk koji još više dolaze do izražaja korišćenjem raznih tipova audio slušalica, a buđenje lepše zvuči kada vas ovaj telefon veselog dizajna budi uz odabranu radio stanicu.

Uz LG GD510 POP mobilni telefon budući brucoši su na samo klik od Fejsbuka, Tvitera ili Majspejsa, pa se neće osećati usamljeno čak i kada su udaljeni od prijatelja provodeći dane uz knjigu. Ovaj telefon izuzetno malih dimenzija poseduje memoriju od 8 gigabajta i kameru od 3 megapiksela koja nezaboravne trenutke ovekovečuje živopisnim bojama, dok prostran ekran osetljiv na dodir omogućava neometano korišćenje i lako uređivanje fotografija i video zapisa.

Minijaturni LG XD5 eksterni hard drajv je veoma lako nositi svuda sa sobom i omogućava skladištenje velikog broja fotografija i snimaka raznih formata. XD5 dostupan je u šest različitih kombinacija boja. Ukoliko želite da se otarasite nepotrebih kablova, tu je LG XF2 dva u jednom – hard disk i multimedijalni plejer. Memorija od 500GB dovoljna je za skladištenje vaše omiljene kolekcije filmova koje možete gledati u HD rezoluciji. Ova urbana školjkica, kojoj su LG Srbija Facebook fanovi nedavno dali nadimak Dreambox, je i odličan dekor za svaku mladalačku sobu.

Dobar zvuk daleko se čuje, pa čak i ako dolazi u malom pakovanju. Novi LG FB164 mikro audio sistem je nezaobilazni deo svake dobre žurke i lako može da stane i na najmanju policu u vašoj sobi. Ovo carstvo dobre zabave istovremeno omogućava pristup foto galerijama kao i DVD i DivX video snimcima.

Više infomacija o ovim proizvodima možete pronaći na www.lge.rs.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 84 hiljade ljudi, koji rade u preko 115 operativnih centara uključujući i 84 predstavništva širom sveta. LGE čine pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Home Appliances, Air Conditioning, Business Solutions i Mobile Communications, sa kojima je u 2008. godini ostvario ukupnu prodaju od 44.7 milijardi američkih dolara. LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, audio i video uređaja, mobilnih telefona, rashladnih uređaja i mašina za pranje veša. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivna prava u ovoj asocijaciji. Za više informacija, posetite www.lge.com.


KONTAKT:
Executive Group
PR agencija LG Electronics za Srbiju
Igor Savić
+381 60 707 1035
igor_savic@executivegroup.co.rs
www.lge.com
www.lge.rs