Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG LAP340 SoundPlate dobitnik iF Dizajn nagrade

Beograd, 18. februar 2014. – Kompanija LG Electronics je, sada već tradicionalno, dobitnik priznanja koje dodeljuje organizacija International Forum (iF). LG LAP340 SoundPlate zvučni sistem, koji je podigao prašinu kada je po prvi put predstavljen na prošlogodišnjem IFA sajmu u Berlinu, dobitnik je ovogodišnje iF nagrade za dizajn. Kao jedna od najpoznatijih u ovoj oblasti, iF nagrada se svake godine dodeljuje proizvodima koji poseduju vrhunski i inovativni dizajn.

„Još jednom je iF ekspertski žiri ukazao veliko poštovanje našoj kompaniji. LG SoundPlate je pravi mali skriveni orkestar unutar postolja za televizor, koje je toliko tanko, da je prosto neverovatno da tako visok kvalitet zvuka proizilazi iz tako malih dimenzija“, rekao je Branislav Jordanov, marketing menadžer predstavništva kompanije LG Electronics u Srbiji.

LAP340 SoundPlate zvučni sistem, debljine neverovatnih 35mm, stvoren je da upotpuni zvučno iskustvo pri gledanju vašeg omiljenog sadržaja na TV uređaju. Postavljen ispod televizora, štedi prostor ali i upotpunjuje vizuelni utisak. Možda je mali i diskretan, ali neka vas to ne prevari, jer ovaj stilski uredjaj proizvodi 4.1-kanalni Surround zvuk, ima ugradjene ultratanke dvostruke sabvufere, kao i dvostruki zvučnik sa neodimijumskim magnetom, a i idealno se uklapa uz televizore dijagonala između 80 i 140 centimetara. Zahvaljujući Bluetooth opciji, sada možete da povežete SoundPlate sa svojim smart telefonom i sa njega puštate svoju omiljenu muziku uz doživljaj kao da ste u koncertnoj hali.

Tradicija duga 60 godina u ovoj oblasti, žiri sastavljen od velikog broja eksperata i na hiljade prijava širom sveta, mnogo govore o iF nagradama za dizajn, ali i o kompanijama u čije ruke su nagrade otišle. Ukoliko želite da saznate više o ovogodišnjem LG dobitniku ovog prestižnog priznanja, možete posetiti zvanični Youtube kanal ove kompanije: http://www.youtube.com/watch?v=kJRvyW15gwo&feature=c4overview&list=UUcn62J4pwEGzYtjxl7BU8Gw.

                                                                  # # #

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 87 hiljade ljudi, koji rade u preko 113 operativnih centara širom sveta. LG obuhvata pet poslovnih jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning & Solutions i Vehicle Components. U 2012. godini kompanija LG Electronics ostvarila je konsolidovani prihod od 50,96 biliona južnokorejskih vona (45,22 milijardi američkih dolara). LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2013. godinu. Za više informacija, posetite www.lge.rs.

Više o LG Electronics Home Entertainment Company

LG Electronics Home Entertainment Company je vrhunski globalni proizvođač na tržištu audio vizuelnih proizvoda, monitora, personalnih kompjutera i prenosivih uređaja. Kompanija neprestano teži da probija granice tehnologije, da bi stvorila bogate komponente i uređaje i izašla u susret potrebama svojih potrošača širom sveta. Ova kompanija je fokusirana na poboljšanje svakodnevice svojih korisnika uz pomoć inovativnih Home Entertainment proizvoda, koje predvode nagrađivani OLED televizori, 4K ULTRA HD televizori i CINEMA 3D Smart televizori, sa novom webOS platformom. Za više informacija, posetite www.LG.com.