Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG Multi V S klima uređaj – izuzetno efikasan i pouzdan

Beograd, 23. jul 2015. godine – Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je svoj najnoviji model iz Multi V serije, uređaj sa promenljivim protokom rashladnog fluida (VRF), Multi V S. Dizajniran specijalno za prostorije male i srednje veličine, ovaj kompaktan i lagan model pruža efikasno grejanje i hlađenje, izuzetnu fleksibilnost prilikom instalacije, dok je istovrmeno energetski efikasan i pouzdan, značajno smanjujući troškove korisnika. Osim toga, novi LG klima uređaj je opremljen velikim brojem naprednih tehnologija koju je razvila kompanija LG, kao i novom Smartphone Control funkcijom, koja pruža mogućnost kontrole i podešavanja uređaja na daljinu.

„Novi klima uređaj iz Multi V serije, idealno je VRF rešenje za privatne prostore i male kancelarije", rekao je Nenad Črnila, menadžer projekta u okviru poslovne jedinice za klimatizaciju i energetska rešenja. „On nudi izuzetnu energetsku efikasnost, uz snažne, ali tihe performanse. Mislimo da će naši korisnici biti veoma zadovoljni malim troškovima održavanja ovog izuzetnog uređaja. Multi V S je još jedan primer posvećenosti kompanije LG da proizvode najefikasnije i najnaprednije proizvode."

Multi V S uređaj se razlikuje od konkurencije u tome što prvi u industriji nudi celu liniju modela jačine od 12 do 35 Kw. Idealan, kako za komercijalne, tako i za rezidencijalne svrhe, Multi V S je savršeno rešenje za male kancelarije, restorane, kafiće i maloprodajne objekte, kao i velike stanove i kuće. Multi V S može da podrži i do 300 metara cevovoda, dajući arhitektama mogućnost da implementiraju veliki broj konfiguracija. Njegova relativno mala veličina i težina (57 odsto je manji i 40 odsto lakši od konvencionalnog modela) omogućava bržu instalaciju, uz manje troškova.

Novi LG VRF sistem je izuzetno energetski efikasan, što dokazuje koeficijent energetske efikasnosti (EER) koji iznosi 3,95 prilikom hlađenja i koeficijent učinka (COP) koji iznosi 4,25 prilikom grejanja. Multi V S takođe poseduje i funkciju Variable Heat Exchanger Circuit, koji automatski bira optimalne putanje protoka rashladne tečnosti, što povećava integrisanu energetsku efikasnost za pet odsto.

Korisnici će ceniti i tih rad i napredne mogućnosti protoka vazduha koje pruža novo VRF rešenje kompanije LG. Multi V S smanjuje buku i do 4dB, ujedno generišući protok vazduha od čak 50 cmm (m³ u minuti). External Static Pressure (ESP) tehnologija omogućava sistemu da održi veliki protok vazduha, uz jako nizak -nivo buke. Zbog velikog broja operativnih mogućnosti, Multi V S je u potpunosti pouzdan pri temperaturama raspona od -20 do 48 stepeni Celzijusa.

Multi V S je opremljen i sa nekoliko praktičnih funkcija, uključujući Smartphone Monitoring and Control, koja omogućava praćenje rada i podešavanje sistema putem Mobile LG Monitoring View (LGMV) Bluetooth modula ili LG SAC Control smartfon aplikacije.

Multi V S klima uređaj je dostupan na tržištu Srbije, a cena spoljašne jedinice je čak 30% jeftinija od standardnih VRF jedinica.

Više o ovom uređaju možete pogledati i na video snimku na sledećem linku:
https://www.youtube.com/watch?v=2KdLEAPwmc4  

# # #

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Home Appliance & Air Solution

LG Electronics Home Appliance & Air Solution je svetski lider u industriji kućnih uređaja, klima uređaja i sistema za kvalitet vazduha. Kompanija proizvodi kompletna rešenja za domaćinstvo, zahvaljujući vodećim tehnologijama u industriji. LG je posvećen cilju da život korisnika širom sveta učini boljim, kreirajući pažljivo dizajnirane proizvode, kao što su frižideri, veš mašine, mašine za sudove, aparati za kuvanje, usisivači, ugradni aparati, klima uređaji, prečišćivači vazduha i aparati za kontrolu vlage u vazduhu. Ovi proizvodi doprinose poboljšanom iskustvu korisnika superiornim performansama, velikoj uštedi i zdravstvenim benefitima. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.