Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG na beogradskoj Rolerijadi

  • Updated
  • 2010 09. 16

LG Life’s Good trka za odrasle i LG štand sa Optimus pametnim telefonim obećavaju sjajnu zabavu svim posetiocima

Beograd, 16. septembar 2010. – LG Electronics (LG), u okviru XIII beogradske Rolerijade, organizuje Life’s Good trku za odrasle, koja će se održati u nedelju, 19. septembra, sa početkom u 11.30 časova, na Trgu Republike u Beogradu. Osim trke, LG je pripremio i pregršt zabave na štandu, na kome će posetioci po prvi put u Srbiji upoznati najnoviju liniju LG-evih pametnih telefona Optimus i zabaviti se uz dobru muziku i mnoštvo pratećih igara.

Life’s Good trka za odrasle okupiće učesnike Rolerijade starije od 16 godina, koji žele da se oprobaju u jednoj od kategorija: pro speed – professionals i fitness. Za najuspešnije, LG je pripremio i vredne nagrade, pa će takmičari koji osvoje prva tri mesta u pro speed kategoriji biti nagrađeni mobilnim telefonima GT540, GM360 i GD510, dok će najbrži iz fitness kategorije dobiti čekove Rolerijade.

Na štandu LG-a biće predstavljeni pametni telefoni najnovije linije LG Optimus, tek lansirane u svetu, a koji će se uskoro pojaviti i na tržištu Srbije u portfoliju Telekoma. Posetioci će imati priliku da isprobaju jedan od modela iz ove linije – LG Optimus GT540, ekskluzivni napredni smartphone elegantnog dizajna sa Android platformom koji će na domaće tržište doneti neverovatne funkcije po veoma povoljnoj ceni.

LG-ev zabavni program, osim za ljubitelje gedžeta, ponudiće zanimljive aktivnosti i svim prolaznicima na Trgu Republike, koji će moći da se oprobaju u igri memorije, ballon popping igri ili da se takmiče u igricama na mobilnim telefonima.

Prijava učesnika za trku obavlja se na licu mesta na dan trke ili unapred u svim poslovnicama MTS-a.

Više informacija o proizvodima možete pronaći na www.lge.rs.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 84 hiljade ljudi, koji rade u preko 115 operativnih centara uključujući i 84 predstavništva širom sveta. LGE čine pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Home Appliances, Air Conditioning, Business Solutions i Mobile Communications, sa kojima je u 2009. godini ostvario ukupnu prodaju od 43.4 milijardi američkih dolara. LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, audio i video uređaja, mobilnih telefona, rashladnih uređaja i mašina za pranje veša. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona, sistema za obradu podataka i flet panel televizora za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.com

.