Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG NAJAVIO ORGANIZACIONE I KADROVSKE PROMENE U CILJU DALJEG RAZVOJA KOMPANIJE

  • Updated
  • 2018 11. 28

Beograd, 28. novembar 2018. godine – Kompanija LG Electronics (LG) najavila je organizacione i kadrovske promene u cilju jačanja kompanije, kako bi što bolje odgovorila na izazove koji predstoje. Pored promena na rukovodećim pozicijama, LG će se fokusirati na strukturne promene koje će imati pozitivan uticaj na dnevne dužnosti izvršnog direktora i ostalih ključnih rukovodilaca.

 

Brajan Kvon (Brian Kwon), aktuelni predsednik kompanije LG Home Entertainment, preuzeće i lidersku poziciju u kompaniji LG Mobile Communications. Gospodin Kvon je odigrao ključnu ulogu u transformaciji poslovanja kompanije u segmentu televizora, audio tehnologija i kompjutera, što je rezultovalo liderskom pozicijom na tržištu, a njegovo znanje i iskustvo na globalnom tržištu će biti od značaja u nastavku transformacije poslovanja u segmentu mobilnih telefona. Trenutni predsednik kompanije Mobile Communications Hvang Jeong-hvan (Hwang Jeong-hwan), koji je na tu poziciju postavljen pre godinu dana i koji je unapredio efikasnost proizvodnje i razvoja proizvoda, u potpunosti će se fokusirati na njegovu drugu ulogu – šefa Kancelarije za razvoj poslovanja kompanije LG.

 

Pod novom strukturom, izvršni direktor kompanije LG Jo Seong-jin više će se fokusirati na strategiju i planiranje budućnosti kompanije, delegiranjem svojih dnevnih obaveza u većoj meri predsedniku i finansijskom direktoru Dejvidu Jungu (David Jung). Gospodin Jung će od izvršnog direktora preuzeti odgovornost za operativno poslovanje kompanije LG, što uključuje nadzor poslovanja u svim objektima u Koreji, kao i funkcije poput korporativne bezbednosti i komunikacija.

 

Kako bi se naglasio značaj fokusiranja dodatnih resursa na pronalazak rešenja za  postizanje uspeha u komercijalnom sektoru, kompanija Vehicle Components će biti preimenovana u Vehicle Component Solutions (VS), dok će kompanija Business-to-Business biti transformisana u Business Solutions (BS) kompaniju. Izvršni potpredsednik Kim Jin-jong (Kim Jin-yong), koji rukovodi brzorastućim poslovanjem kompanije Vehicle Components za unapređenje inteligentne vožnje i povezanosti vozila, preuzeće ulogu predsednika novoosnovane Component Solutions kompanije.

 

Sva nova imenovanja i zadaci će stupiti na snagu od 1. decembra 2018. godine.

 

# # #

 

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 83 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2014. godinu u iznosu od 55,91 milijardi dolara (59,04 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite.