Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG NASTAVLJA DA POMERA GRANICE SMART TELEFONA ZAHVALJUJUĆI MODELU LG G8 THINQ

  • Updated
  • 2019 02. 19


Beograd, 19. februar 2019. godine –
Kompanija LG Electronics (LG) će na sajmu Mobile World Congress (MWC) 2019 predstaviti svoj novi smart telefon LG G8 ThinQ sa inovativnom Crystal Sound OLED (CSO) tehnologijom koja koristi OLED displej pametnog telefona kao pojačivač zvuka. Na taj način LG će potvrditi svoju lidersku poziciju kad je reč o kvalitetu zvuka smart telefona.

 

Zbog sve većeg broja korisnika koji smart telefone koriste kao primarne uređaje za gledanje filmova, igranje igrica i slušanje muzike, potražnja za mobilnim telefonima koji mogu da isporuče visokokvalitetan zvuk je veća nego ikada. LG je oduvek prepoznavao važnost visokokvalitetnog zvuka kod smart telefona za vrhunsko korisničko iskustvo, a tu misiju nastavlja i sa uređajem LG G8 ThinQ.

 

LG je samostalno razvio CSO tehnologiju, a koristi OLED displej kao dijafragmu, pri čemu kompletna površina vibrira kako bi se proizveo zvuk impresivne jačine. Budući da LG-jeva jedinstvena tehnologija koristi ceo ekran, CSO poboljšava i jasnoću, što dovodi do lakšeg prepoznavanja glasova i izraženije reprodukcije zvuka.

 

Kad se uključi spikerfon, zvuk dolazi sa impresivnim basom kroz donji zvučnik. Potpuni stereo performans moguć je uz dvokanalni zvuk iz donjeg zvučnika i gornjeg dela displeja. Osim poboljšanja zvuka, tehnologija CSO smart telefonu LG G8 ThinQ pruža i minimalistički izgled.

 

Zbog bliske saradnje sa audio partnerom, kompanijom Meridian, LG ponovno donosi izuzetnu vernost zvuka, a upravo je fino podešen zvuk ono što korisnici očekuju od LG premium uređaja.

 

Karakteristike LG smart telefona iz G serije:

• DTS:X 3D Surround zvuk koji emulira 7.1-kanalni sistem, sa ili bez slušalica, po prvi put kod LG-ja
• Hi-Fi Quad DAC konverter koji uzdiže iskustvo slušanja reprodukcijom zvuka izuzetne vernosti, uz mogućnost povećanja kvaliteta (up-sampling) audio datoteka
• Podrška za kodek Master Quality Authenticated (MQA) za visokokvalitetni audio streaming
• Boombox zvučnik koji koristi unutrašnji prostor telefona kao rezonantnu komoru za generisanje neverovatnih basova i veće jačine zvuka

 

Naša predanost tome da zvuk kod smart telefona dovedemo na nove visine se jasno vidi i kod telefona LG G8 ThinQ“, rekao je Čang Ma (Chang Ma), stariji potpredsednik i direktor odseka proizvodne strategije u kompaniji LG Electronics Mobile Communications. „Razvijajući nove tehnologije i blisko sarađujući sa najboljim partnerima iz audio industrije, LG će nastaviti da isporučuje kvalitetan zvuk koji korisnici zahtevaju i zaslužuju”.

 

Posetioci sajma MWC u Barseloni biće u prilici da posete štand kompanije LG od 25. do 28. februara kako bi iskusili tehnologiju Crystal Sound OLED na telefonu LG G8 ThinQ, zajedno sa brojnim drugim inovacijama u području smart telefona.

 

# # #

 

Više o LG Electronics Mobile Communications Company

LG Electronics Mobile Communications je tehnološki inovator i lider u globalnoj industriji mobilnih komunikacija. LG upravlja evolucijom mobilnih telefona sa svojim kompetitivnim tehnologijama u sferi proizvodnje ekrana, baterija, optičkih kamera i strateških partnerstava sa liderima u ovoj industriji. Vodeći modeli premium G serije inkorporiraju jedinstven, ergonomski dizajn i intuitivne UX karakteristike koje maksimiziraju iskustvo korisnika. Kompanija je i dalje posvećena vodećim potrošačima u eri konvergencije, kroz povećanja mogućnosti povezanosti između smart telefona, tableta i svih kućnih i prenosivih elektronskih uređaja. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs .