Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG nastavlja da pruža pomoć ugroženima od poplava

Beograd, 20. avgust 2014. godine – U okviru nastavka akcije pomoći građanima koji su pretrpeli štetu od poplava, kompanija LG Electronics obezbedila je veš mašine za punkt u Vladimircima i u narednom periodu doniraće 100 kućnih uređaja za 100 porodica iz Obrenovca i Šida. Čitava aktivnost sprovedena je u saradnji sa Crvenim krstom Srbije, koji je evidentirao potrebe i donacije strateški uputio na mesta gde su najpotrebnije.

Kućni uređaji koji uključuju frižidere i usisivače, biće uručeni porodicama u narednim nedeljama, dok je 5 veš mašina instalirano  pri organizaciji Crvenog krsta u Vladimircima. Stanovnici okolnih mesta koji su su pretrpeli štetu od poplava imaće mogućnost da koriste mašine, koje će nakon toga ostati u trajnom vlasništvu Crvenog krsta.

„Naša želja bila je da pružimo sveobuhvatnu pomoć pa smo tako sredinom jula počeli sa besplatnim servisiranjem uređaja, a u saradnji sa Crvenim krstom Srbije ovog puta odredili mesta gde je bila neophodna donacija. Želimo da onima koji su pretrpeli štetu od poplava omogućimo da što pre otklone posledice i nastave da žive što je kvalitetnije moguće“,  izjavio je Predrag Todorović, direktor predstavništva kompanije LG Electronics u Srbiji.

Svoju logističku podršku donaciji, kao partner LG-ja, pružila je i kompanija PiN Computers, koja je omogućila da uređaji budu dopremljeni do lokalnih organizacija  Crvenog krsta. Kompanija LG je za ugrožene od poplava već obezbedila pomoć u vidu besplatne popravke uređaja oštećenih tokom majskih nepogoda za građane Obrenovca, Krupnja, Loznice, Svilajnca, Ćuprije, Paraćina, Vladimiraca i Šida.

                                                  ###

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 87 hiljada ljudi, koji rade u preko 113 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning & Solutions i Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2013. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.