Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG NASTAVLJA DA RAZVIJA PROGRAM FORMULA 1™ NOVIM PARTNERSTVOM SA KOMPANIJOM COSWORTH

Beograd, 10. mart 2010. – LG Electronics (LG), globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, povećao je svoju ulogu u programu Formula 1™ partnerstvom sa kompanijom Cosworth (Kozvort), proizvođačem motora, koja se ove sezone vratila u Formulu 1™.

LG je globalni i tehnološki partner Formule 1™ i kao takav već ima poziciju i marketing prava zvaničnog dobavljača potrošačke elektronike, mobilnih telefona, sistema za obradu podataka i flet panel televizora za Formulu 1™. Novi ugovor o partnerstvu sa proizvođačem motora Cosworth dodatno učvršćuje vezu kompanije LG sa ovim sportom.

Kao zvanični partner kompanije Cosworth zadužen za potrošačku tehnologiju, LG će proizvođaču motora obezbediti LG tehnologiju kao što su LCD HD televizori sa digitalnim tjunerima, HD DVD rekorderi, HD projektori sa mogućnošću upotrebe digitalnih tjunera, a pre svega laptop kompjutere koji će biti korišćeni na F1™ trkama i u Cosworth Formula One™ centrali u Velikoj Britaniji.

Cosworth ove godine podržava četiri tima u šampionatu, uključujući i nekoliko novih timova koji po prvi put ulaze u ovaj sport. Kompanija deli bogatu istoriju sa Formulom 1™ kao proizvođač motora 44 godine zaredom, od 1963. do 2006, snabdevajući trinaest Formula 1™ Drivers’ svetskih šampionata i deset Formula 1™ Constructors’ svetskih šampionata tokom 176 grand prix manifestacija.

„Povratkom u sam vrh moto sporta, kao proizvođač motora, elektronike i inženjerskog savetovanja, veoma smo zadovoljni činjenicom da je LG Electronics postao naš zvanični partner za potrošačku elektroniku“, rekao je Mark Gallagher (Mark Galager), direktor F1 poslovne jedinice u kompaniji Cosworth. „Proizvodi kompanije LG unapređuju naše mogućnosti i prvi rezultati ovog partnerstva su već uočljivi u našem renoviranom centru za medije i posetioce, koji se nalazi u našoj fabrici u Northampton-u.“

„Velika strast prema tehnologiji i inovaciji postoji u svim aktivnostima kompanije Cosworth, što se potpuno podudara i sa kulturom kompanije LG”, dodao je Andrew Barrett (Endru Baret), potpredsednik odseka za globalna sponzorstva kompanije LG. „Partnerstvo sa kompanijom Cosworth je još jedan uzbudljiv korak u integraciji LG-a u Formulu 1™. Naročito me raduje što ću videti sve Cosworth tehničare kako koriste LG notebook kompjutere u kokpitu dok rade na vrhunskim performansama njihovih motora.”


Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 84 hiljade ljudi, koji rade u preko 115 operativnih centara uključujući i 84 predstavništva širom sveta. LGE čine pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Home Appliances, Air Conditioning, Business Solutions i Mobile Communications, sa kojima je u 2009. godini ostvario ukupnu prodaju od 43.4 milijardi američkih dolara. LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, audio i video uređaja, mobilnih telefona, rashladnih uređaja i mašina za pranje veša. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona, sistema za obradu podataka i flet panel televizora za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lg.com.

KONTAKT:
Executive Group
PR agencija LG Electronics za Srbiju
Igor Savić
+381 60 707 1035
igor_savic@executivegroup.co.rs
www.lg.com
www.lge.rs