Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG nastavlja dugogodišnju tradiciju osvajanja prestižnih EISA nagrada

Beograd, 15. avgust 2013. godine – Kompanija LG Electronics je i ove godine osvojila nagrade u okviru prestižnog EISA 2013 Awards programa (European Imaging and Sound Associations - Evropsko udruženje za grafiku i zvuk). EISA nagrade su visoko cenjene budući da žiri, sastavljen od urednika publikacija u okviru udruženja, bazira svoje ocene na rigoroznim testiranjima i analizama proizvoda. Kompaniji LG pripale su nagrade „European Design TV 2013-2014” za LG 55EA9800 zakrivljeni OLED televizor, kao i „European Micro Audio System 2013-2014“ za mikro audio sistem sa oznakom LG CM3430.

Sa debljinom od samo 4,3 milimetra i težinom od 17 kilograma, zakrivljeni OLED televizor proizvodi živopisnu i realnu sliku uz pomoć jedinstvene WRGB tehnologije. Zahvaljujući tehnologijama 4-Color Pixels i Color Refiner, LG zakrivljeni OLED televizor emituje mnogo oštrije i pravilnije boje od drugih modela na tržištu. Naime, svaki piksel emituje crvenu, zelenu, plavu i belu boju, umesto standardne kombinacije crvena/zelena/plava, koja se koristi u drugim OLED ekranima kao i na većini konvencionalnih ekrana koji se danas proizvode.

„Uvek je čast biti prepoznat od strane uglednog udruženja poput EISA,“ izjavio je Havis Kwon, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Home Entertainment. „Ova nagrada je priznanje uspeha kompanije LG u pružanju inovativnog dizajna i tehnologije za sve zahtevnije potrošače na današnjem tržištu.“

Pored zakrivljenog OLED televizora, kompanija LG Electronics je osvojila nagradu za mikro audio sistem LG CM3430. Ovaj mali ali moćan uređaj poseduje CD plejer i FM radio, kao i mogućnost bežične reprodukcije MP3 datoteka zahvaljujući bluetooth tehnologiji i AirPlay podršci za Mac opearativni sistem.

Međunarodno priznato, EISA je jedinstveno udruženje 50 stručnih časopisa iz 19 evropskih zemalja. U junu svake godine, glavni i odgovorni urednici svih EISA magazina sastaju se da odluče koji proizvodi analizirani u njihovim publikacijama tokom protekle godine zaslužuju ovu prestižnu EISA nagradu. Šest kategorija u kojima se dodeljuju nagrade su: zvuk, video, kućni bioskop, fotografija, elektronika za automobile i mobilni telefoni.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 87 hiljade ljudi, koji rade u preko 113 operativnih centara širom sveta. LG obuhvata pet poslovnih jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning & Solutions i Vehicle Components. U 2012. godini kompanija LG Electronics ostvarila je konsolidovani prihod od 50,96 biliona južnokorejskih vona (45,22 milijardi američkih dolara). LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2013. godinu. Za više informacija, posetite www.lge.rs.

Više o LG Electronics Home Entertainment Company

LG Electronics Home Entertainment Company je vrhunski globalni proizvođač na tržištu flat panel ekrana, audio plejera i video proizvoda za kuću i profesionalnu upotrebu. . Fokusirana na proizvodnju uređaja bogatih funkcijama, kompanija LG takođe posvećuje veliku pažnju estetski modernom dizajnu i pomeranju granica tehnologije u cilju boljeg iskustva svojih kupaca pri upotrebi svakog LG proizvoda Tipovi LG proizvoda su CINEMA 3D Smart televizori, OLED televizori, IPS monitori, sistemi kućnih bioskopa, Blu-ray disk plejeri, miš-skenere, eksterni uređaji za skladištenje podataka. Komercijalni proizvodi kompanije LG Electronics uključuju uređaje koji omogućavaju prikaz digitalnih sadržaja, sisteme za video konferencije i IP sigurnosne kamere.