Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG obeležio Svetski dan zaštite životne sredine

  • Updated
  • 2016 06. 06

Beograd, 06. jun 2016. godine – Kompanija LG Electronics (LG) je obeležila Svetski dan zaštite životne sredine plasirajući 360 video sadržaj sa najvećim svetskim znamenitostima poput Kipa slobode, Ajfelovog tornja, Crvenog trga, Kineskog zida, Sidnejske opere i Palate Čhandokun (Changdeokgung) i na taj način uticala na podizanje svesti o značaju svetske baštine koja je pod zaštitom UNESCO-a. Zahvaljujući fleksibilnosti LG 360 CAM kamere, dvominutni 360 video materijal prikazuje čuvene znamenitosti iz svakog ugla i ujedno poziva sve gledaoce da budu aktivniji i angažovaniji u zaštiti prirodnog nasleđa koje ih okružuje.
 

Svetski dan zaštite životne sredine koji se obeležava petog juna, jedan je od najznačajnijih dana koje je ustanovila organizacija Ujedinjene nacije, kako bi podstakla podizanje svesti o značaju zaštite naše životne sredine. Zaposleni u kompaniji LG širom sveta, učestvovali su u različitim volonterskim akcijama kako bi pokazali solidarnost sa ciljevima Svetskog dana zaštite životne sredine postavljenih još 2010. godine.
 

Neverovatna moć video materijala kreirana pod uglom od 360 stepeni prikazuje gledaocima sadržaj, koji je izvan okvira njihovih uređaja i pruža uzbudljiv pogled u budućnost interaktivnog sadržaja. Slike i video materijali kreirani 360 kamerom šire se na društvenim mrežama velikom brzinom, što dokazuje i izveštaj koji je plasirao Facebook koji navodi da je od trenutka od kada je mreža počela da podržava 360 format postavljeno preko dvadeset hiljada video snimaka, uz stotine novih koji se objavljuju svakog dana.
 

LG 360 CAM kamera poseduje dve kamere od 13 MP pomoću kojih korisnik može da kreira fotografije i video materijal iz svih uglova. Kompaktna i prenosiva, ova kamera poseduje izuzetno visoku rezoluciju slike, dok njena interna baterija kapaciteta 1,200mAh, omogućava kreiranje i do 70 minuta video sadržaja.
 

„Svetski dan zaštite životne sredine predstavlja vreme kada bi trebalo svi udruženo da zaštitimo ono što je zaista važno. Koristeći ove napredne uređaje kako bismo zabeležili svetski poznate znamenitosti iz svakog ugla, nastojimo da inspirišemo građane da čuvaju ova prirodna bogatstva za generacije koje dolaze“, izjavio je Lee Choong-hak, izvršni potpredsednik i rukovodilac odeljenja za poslovnu podršku u kompaniji LG.

### 

 

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 83 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2014. godinu u iznosu od 55,91 milijardi dolara (59,04 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Mobile Communications Company 

LG Electronics Mobile Communications je tehnološki inovator i lider u globalnoj industriji mobilnih komunikacija. LG upravlja evolucijom mobilnih telefona sa svojim kompetitivnim tehnologijama u sferi proizvodnje ekrana, baterija, optičkih kamera i strateških partnerstava sa liderima u ovoj industriji. Vodeći modeli premium G serije inkorporiraju jedinstven, ergonomski dizajn i intuitivne UX karakteristike koje maksimiziraju iskustvo korisnika. Kompanija je i dalje posvećena vodećim potrošačima u eri konvergencije, kroz povećanja mogućnosti povezanosti između smart telefona, tableta i svih kućnih i prenosivih elektronskih uređaja. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs .