Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni

LG objavio finansijske rezultate za treći kvartal 2010. godine

  • Updated
  • 2010 10. 28

Home Entertainment isporučio rekordni broj flet panel televizora,
Home Appliance beleži konstantan rast prodaje


Beograd, 28. oktobar 2010. – LG Electronics (LG) danas je objavio nerevidirane finansijske rezultate za tromesečni period, zaključno sa 30. septembrom 2010. godine. Prihodi odražavaju odličnu prodaju flet televizora i kućnih aparata, dok je prihod i profit od prodaje mobilnih telefona opao tokom ovog kvartala.

Prihod kompanije LG Electronics u trećem kvartalu 2010. iznosi 11,3 milijadi US dolara, što je za 3% više u odnosu na isti period prethodne godine, dok neto profit u trećem kvartalu iznosi 6,4 miliona US dolara. Najveći prihod, od 4,5 milijardi US dolara, beleži kompanija LG Home Entertainment, sa 6,6 miliona isporučenih flet panel televizora u trećem kvartalu, što je više nego ikada u istoriji kompanije. Najveći rast prodaje, od 42 procenta, beleži kompanija LG Air Conditioning.

Detaljnije finansijske podatke za treći kvartal poslovanja LG Electronics za sve poslovne jedinice možete pronaći u originalnom saopštenju u prilogu.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 84 hiljade ljudi, koji rade u preko 115 operativnih centara uključujući i 84 predstavništva širom sveta. LGE čine pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Home Appliances, Air Conditioning, Business Solutions i Mobile Communications, sa kojima je u 2009. godini ostvario ukupnu prodaju od 43.4 milijardi američkih dolara. LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, audio i video uređaja, mobilnih telefona, rashladnih uređaja i mašina za pranje veša. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona, sistema za obradu podataka i flet panel televizora za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.com

.