Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG OLED IZLOŽBA NA NEDELJI DIZAJNA U MILANU

  • Updated
  • 2017 03. 23

 

Beograd, 23. mart 2017. godine – U cilju obeležavanja sedamdesete godišnjice poslovanja, kompanija LG Electronics izložiće umetničke svetlosne instalacije velikih razmera tokom Nedelje dizajna u Milanu 2017. godine, najveće dizajnerske izložbe na svetu. Instalacija pod nazivom „Naučno-fantastični osećaji budućnosti”, koja će biti prikazana 3. aprila u Superstudiu Piu, obeležiće debitantski nastup kompanije LG na Nedelji dizajna, a njen cilj je da istakne dugogodišnju posvećenost brenda dizajnu i inovacijama.

 

Kompanija LG ostvarila je saradnju sa dizajnerom Tokujinom Jošiokom poznatim u svetu po korišćenju revolucionarnih eksperimentalnih tehnika koje odražavaju lepotu prirode i složenost ljudskih čula. Filozofija dizajna kompanije ukorenjena je u verovanju da potraga za inovativnom tehnologijom i dizajnom mora biti fokusirana na ljudsko iskustvo. Tek tada je moguće ostvariti viziju za budućnost koja je ispunjena uzbuđenjem i maštom. LG i Tokujin Jošioka se nadaju da će kroz izložbu „Naučno-fantastični osećaji budućnosti”, prikazati svoj optimizam po pitanju budućnosti čovečanstva i preneti trajan utisak kroz impresivno iskustvo korišćenja svetla i svakodnevnih predmeta.

 

„Kada smo bili deca, sa slobodom smo zamišljali budućnost i naslućivali smo naše sudbine u našim snovima. Instalacija „Naučno-fantastični osećaji budućnosti” je izraz naučne fantastike, tehnologije, svemira i života naglašen kroz LG tehnologiju ,” objasnio je Tokujin Jošioka. „Ova instalacija je poetski fenomen koji se jedino može opisati kao svetlosna tapiserija – istinski futuristička dimenzija koja zbunjuje i prevazilazi ljudska čula.”

 

„Veoma smo uzbuđeni što imamo priliku da sarađujemo sa umetnikom kakav je Tokujin Jošioka i da učestvujemo u najvećoj proslavi dizajna na svetu,” dodao je Noh Chang-ho, direktor za korporativni dizajn u kompaniji LG Electronics. „Spoj najsavremenije LG tehnologije i dizajna Tokujina Jošioke savršeno prikazuje LG filozofiju koja je fokusirana na čoveka kao i našu posvećenost da pružimo inovacije za bolji život. Nadamo se da će mnogi posetioci uživati u ovom impresivnom iskustvu.“

 

Premijerno prikazivanje izložbe „Naučno-fantastični osećaji budućnosti” za predstavnike medija održaće se 3. aprila od 15:00 do 18:30 časova u Milanu. Izložba će za javnost biti otvorena od 4. do 9. aprila.

  

###

 

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.