Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG OLED PO ČETVRTI PUT OSVOJIO CE WEEK TV SHOOTOUT NAGRADU

  • Updated
  • 2017 07. 19

 

Beograd, 19. jul 2017. godine — Na 14. godišnjem CE WEEK TV Shootout takmičenju održanom u Njujorku, model televizora LG E7 OLED proglašen je „kraljem među televizorima za 2017. godinu“. LG E7 je nagrađen u konkurenciji šest 4K UltraHD modela vodećih proizvođača. Ovo je četvrta uzastopna pobeda LG OLED televizora na ovom takmičenju i prvi put da je jedan proizvođač odneo pobedu u sve tri ustanovljene kategorije. LG E7 OLED televizor od 65 inča kombinuje jedinstvenu Picture-on-Glass formu, neverovatnu projekciju slike koju pruža OLED tehnologija, impresivni Dolby Atmos audio sistem i visoko dinamički opseg (HDR) za pružanje izuzetnog kvaliteta slike i iskustvo kućnog bioskopa.

 

CE Week TV Shootout je takmičenje u okviru koga se međusobno upoređuju karakteristike i osobine televizora vodećih proizvođača na tržištu. Ovogodišnji događaj je prerastao u nadmetanje vrhunskih proizvođača u tri različite kategorije: Studio Lighting/Home Theater, HDR i Streaming Performance. Sudije su ocenjivale svaki televizor na osnovu nekoliko kriterijuma, uključujući kontrast, zasićenje i jačinu boja, kolormetriju kao i formu pokreta. Kako bi se obezbedio jednak tretman za sve proizvođače, svaki televizor je kupljen u maloprodaji i ocenjen od strane stručnjaka iz oblasti video-slike.

 

„Kao prvi i jedini brend koji je odlikovan ovom nagradom četvrtu godinu zaredom, izuzetno smo ponosni na činjenicu da smo prvi na tržištu ponudili OLED tehnologiju i Dolby Artmos audio sistem, ali je dodatno zadovoljstvo videti da i industrijski stručnjaci potvrđuju kvalitet naših televizora”, izjavio je Brajan Kvon, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Home Entertainment.

 

Serija LG 2017 OLED televizora se sastoji iz sledećih modela: W7 sa dijagonalama od 77 i 65 inča, zatim G7 od 77 i 65 inča, E7 od 65 i 55 inča, C7 od 65 i 55 inča, kao i model B7 sa veličinom dijagonale od 65 i 55 inča. Svaki model ove edicije sadrži neverovatne mogućnosti OLED tehnologije da reprodukuje najživopisnije slike sa savršenom crnom bojom, beskonačnim kontrastom, većim spektrom boja i širim uglovima gledanja.

 

Za više informacija o LG OLED televizoru, posetite www.LGnewswroom.com.

 

###

 

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.