Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG OLED reklama na Super bowl spektaklu

BEOGRAD, 22. decembar 2015. — Kompanija LG Electronics (LG) najavila je da će prvu reklamu povodom Super bowl svečanosti snimiti „RSA Films“ produkcijska kompanija, čiji je vlasnik poznati engleski režiser Ridli Skot. Njegov sin, Džejk Skot, režiraće reklamni spot o naširoko hvaljenoj LG OLED tehnologiji, koji će biti emitovan na 50. izdanju Super bowl svečanosti, prenoseći smelu poruku da OLED nije samo novi tip televizora, već začetnik potpuno nove ere u razvoju televizijske tehnologije.

Ridli Skot nedavno je osvojio ovogodišnju „Nagradu za najbolju režiju“ koju dodeljuje Nacionalni odbor za recenziju za svoj najnoviji film „Marsovac", koji je nominovan i za nagradu „Zlatni globus“ u kategoriji za najbolji igrani film. Ridli Skot poznat je i po svom velikom proboju 1984. godine kada je snimio reklamu za Macintosh računare koju je magazin Forbs proglasio kao najbolju ikada snimljenu povodom Super bowl svečanosti. Da nije ostao u senci slavnog oca, Džejk Skot dokazao je snimanjem šest reklama za potrebe prikazivanja na ovoj svečanosti, uključujući i čuvenu reklamu za Budweiser, „Izgubljeni pas”, najbolje ocenjenu reklamu u Sjedinjenim Američkim Državama prošle sezone.

„Kada sam prvi put ugledao OLED televizore, bio sam opčinjen njihovim fascinantnim kvalitetom slike“, izjavio je Ridli Skot. „Davne 1984. godine, publici su predstavljene tehnološke inovacije koje su obećavale velike promene, što upravo promene vidim i kod LG OLED televizora“, izjavio je Džejk Skot.

„Veoma nam je drago što ćemo imati priliku da sarađujemo sa velikanima kao što su Ridli i Džejk Skot. Kompanija LG će i u budućnosti pružati priliku korisnicima da dožive neverovatan prikaz boja koje zajedno stvaraju potpuno novo iskustvo gledanja”, izjavio je Lee Jeong-seok, potpredsednik i direktor odeljenja za marketing i komunikacije u kompaniji LG Electronics Home Entertainment.

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Home Entertainment

LG Electronics Home Entertainment je vodeći globalni proizvođač na tržištu audio vizuelnih proizvoda, monitora, personalnih kompjutera i prenosivih uređaja. Kompanija neprestano teži da probija granice tehnologije, kako bi kreirala inovativne uređaje i izašla u susret potrebama svojih potrošača širom sveta. Ova kompanija je fokusirana na poboljšanje svakodnevice svojih korisnika uz pomoć vrhunskih proizvoda za kućnu zabavu, koje predvode nagrađivani OLED televizori, 4K ULTRA HD televizori i CINEMA 3D Smart televizori, sa novom webOS platformom. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.