Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG OLED televizor osvojio EISA nagradu petu godinu zaredom

  • Updated
  • 2016 08. 16

Beograd, 16. avgust 2016. godine — Petu godinu zaredom, OLED televizor kompanije LG Electronics (LG) proglašen je za najbolji premium televizor u Evropi, po mišljenju Evropskog udruženja za zvuk i sliku (European Imaging and Sound Association - EISA). EISA nagrade dodeljuju se svake godine, a pobednike biraju stručnjaci iz 50 multimedijalnih magazina iz 20 zemalja Evrope, koji uređaje ocenjuju na osnovu njihovih tehničkih mogućnosti, dizajna i inovativnosti.

 

Kao dobitnik nagrade u kategoriji High-End TV, sudije su LG SIGNATURE OLED (model 65G6) opisale kao „pravo remek-delo“, čija ih je savršena slika, ali i najtamnija crna boja potpuno impresionirala. Takođe, sudije su dodatno pohvalile ovaj televizor jer podržava napredne HDR 10 i Dolby Vision™ tehnologije slike.

 

„Čast nam je što smo petu godinu zaredom osvojili najprestižniju EISA nagradu, a svaka nova nagrada znači nam jednako koliko i prethodna“, rekao je Brajan Kvon, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Home Entertainment. „Ovo priznanje predstavlja potvrdu našeg čvrstog uverenja da je LG SIGNATURE OLED televizor zaista pravi inženjerski podvig, zahvaljujući svojoj jasnoj slici i revolucionarnom dizajnu koji oduzima dah“.  

 

Još jedan televizor kompanije LG, UH770V SUPER UHD TV, osvojio je nagradu u kategoriji European Smart TV za impresivan kvalitet slike, ali i intuitivni korisnički interfejs webOS 3.0. Osim televizora, i LG G5 smart telefon dobio je nagradu European Mobile Innovation, zbog svog jedinstvenog modularnog dizajna i kućišta koje je u potpunosti izrađeno od metala.

 

###

 

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.