Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG OLED TELEVIZOR PO ŠESTI PUT OSVOJIO EISA NAGRADU

  • Updated
  • 2017 08. 17

 

Beograd, 17.08.2017. godine ― Najnoviji LG OLED televizor proglašen je najboljim OLED televizorom od strane Evropske asocijacije za snimanje i zvuk (EISA), što predstavlja šestu uzastopnu pobedu za LG OLED tehnologiju. Ovogodišnji dobitnik nagrade EISA OLED TV 2017-2018, ultra tanak LG OLED televizor (model OLED65E7), posebno je pohvaljen zbog savršenog kvaliteta slike i širokih uglova gledanja. Stručni žiri je takođe pohvalio premijum televizor za podršku HDR 10 i Dolbi Vision™ tehnologijama, koji potrošačima pruža zvuk bioskopskog kvaliteta.

 

Još jedan LG proizvod – LG SUPER UHD TV (model 55SJ850V) – primio je nagradu EISA LCD TV 2017-2018 zahvaljujući bogatim, preciznim bojama i širokom uglu gledanja koje nudi LG Nano Cell™ tehnologija, kao i intuitivnom korisničkom interfejsu 3.5. Televizor takođe poseduje LG Active HDR tehnologiju koja prilagođava svaku scenu kako bi se kreiralo iskustvo gledanja iz bilo kog ugla.

 

Pored toga, LG Sound Bar (model SJ9) dobio je nagradu EISA Soundbar 2017-2018 za svoj elegantni dizajn i kristalno jasan audio izlaz postignut u velikom delu zahvaljujući Dolbi Atmos tehnologiji. Sa Dolbi Atmos funkcijom, zvuci dopiru sa bilo kog mesta u trodimenzionalnom prostoru – čak i iznad slušaoca – za vrhunski zvuk.

 

„Kompanija LG želi da se zahvali članovima žirija nagrade EISA na priznanju našeg rada u unapređenju OLED tehnologije kao medija za kućnu zabavu", rekao je Brajan Kvon, predsednik kompanije LG Home Entertainment. „Naši OLED televizori će nastojati da zadrže vodeću poziciju na premijum TV tržištu zahvaljujući proizvodima prepoznatim po svojoj naprednoj tehnologiji, izvanrednoj jasnoći slike i vrhunskom dizajnu.“

 

Prestižne EISA nagrade dodeljuju se jednom godišnje i na njima odlučuje panel sudija koji se sastoji od urednika iz uticajnih audio-vizuelnih (AV) časopisa iz 20 evropskih zemalja, Sjedinjenih Američkih Država i Australije. Proizvodi koji učestvuju se ocenjuju na osnovu kriterijuma koji uključuju parametre iz oblasti tehnologije, dizajna i inovacija.

 

U izvanredne karakteristike najnovijih LG OLED televizora i audio sistema mogu se lično uveriti posetioci IFA sajma na LG štandu u hali 18 Messe Berlin od 1. do 6. septembra.

 

# # #

 

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 75 hiljada ljudi, koji rade u preko 118 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2016. godinu u iznosu od 47,9 milijardi američkih dolara (55,4 milijardi južnokorejskih vona), obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Appliance & Air Solution, Mobile Communications, Home Entertainment i Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Za više informacija, posetite www.LGnewsroom.com.