Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG Optimus 3D najinovativniji uređaj u 2011. godini

LG Optimus 3D dobio prestižno priznanje na dodeli nagrada „Mobile Choice Consumer Awards 2011”, od strane jednog od najuticajnijih evropskih magazina o mobilnim telefonima

Beograd, 26. oktobar 2011. - LG Optimus 3D, prvi 3D mobilni telefon na svetu, dobio je nagradu „Najinovativniji uređaj” od strane Mobile Choice magazina, svetski poznatog britanskog izdanja koje se bavi mobilnim telefonima i zanimljivostima iz ove industrije. Ovom prilikom je istaknuto da je sa pojavljivanjem modela LG Optimus 3D i jedinstvene 3D tehnologije koju koristi, pokrenut jedan sasvim novi pravac razvoja mobilnih telefona.

LG Optimus 3D je primer superiorne brzine i snage koja je ostvarena uz pomoć jedinstvene LG „tri-dual“ konfiguracije. Dual-core, dual-channel i dual-memory omogućavaju korisnicima da uživaju u značajno poboljšanim performansama u odnosu na druge pametne telefone, i to sve uz procesor brzine 1GHz. Opremljen jedinstvenim dvojezgarnim procesorom koji doprinosi brzini, snazi i efikasnosti, Optimus 3D je najnapredniji smart telefon današnjice.

Mobile Choice magazin imenovao je pet kandidata za ovu prestižnu nagradu nakon ankete u kojoj je učestvovalo 10 000 čitalaca. Konačnu odluku o dodeli priznanja doneo je stručni žiri koji su činili predstavnici Mobile Choice magazina i stručnjaci iz industrije mobilnih telefona.

LG Optimus 3D imao je svoju svetsku premijeru u junu ove godine, dok se već krajem jula našao i na tržištu Srbije. U naredom periodu ovaj model će biti dodatno unapređen, te će korisnicima biti dostupan i jedinstveni LG 3D Game Converter, koji omogućava konvertovanje 2D igara u 3D.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 93 hiljade ljudi, koji rade u preko 120 operativnih centara širom sveta. LG obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, i Air Conditioning & Solutions, sa kojima je u 2010. godini ostvario ukupnu prodaju od od 55.8 triliona korejskih won-a (48.2 milijarde američkih dolara). LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona i sistema za obradu podataka za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.rs

Više o LG Electronics Mobile Communications Company
LG Electronics Mobile Communications Company je vodeća kompanija za globalne mobilne komunikacije i informacije. Svojom vrhunskom tehnologijom i inovativnim dizajnerskim mogućnostima LG stvara mobilne telefone koji korisnicima širom sveta pružaju optimalno iskustvo. LG stremi razvoju spajanja tehnologija u mobilnim uređajima i nastavlja da učvršćuje svoju ulogu lidera u mobilnoj komunikaciji sa stilskim dizajnom i naprednom tehnologijom.