Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG Optimus G stiže u Evropu

Seul, 22. februar 2013. – Kompanija LG Electronics počinje sa prodajom svog najnaprednijeg Optimus G smart telefona na tržištu Evrope. Jedan od najboljih ekrana na tržištu smart telefona, snažan quad-core procesor i unapređeno korisničko iskustvo, osnovne su karakteristike ovog modela, koji je zvanično predstavljen u poslednjem kvartalu prošle godine.

„Nakog velikog uspeha na svetskom tržištu, i evropski korisnici će imati mogućnost da se uvere u neverovatne funkcije i karakteristike Optimus G smart telefona,“ rekao je dr Jong-seok Park, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications. „U Evropu stiže unapređena verzija ovog telefona, koji predstavlja našu najjaču quad-core mašinu, optimizovanu za 4G LTE mrežu.“

Optimus G koristi poslednju verziju Android Jelly Bean 4.1.2 operativnog sistema, kao i neverovatan True HD IPS Plus ekran diganole 4,7 inča. Zahvaljujući True HD IPS Plus i Zerogap Touch tehnologijama, ovaj model poseduje jedan od najsavremenijih ekrana na tržištu smart telefona, koga karakteriše unapređena rezolucija, poboljšano osvetljenje i neverovatna jasnoća prikaza.

Unapređena verzija Optimus G smart telefona, koja će biti dostupna na tržistima širom Evrope, poseduje i niz korisnih funkcija kojima kompanija LG teži da olakša svakodnevni život svojih korisnika. Među njima je Safety Care aplikacija, uz pomoć koje će ovaj smart telefon kontaktirati vaše najbliže u hitnim slučajevima, omogućujući vam tri osnovne opcije – preusmeravanje hitnih poziva, obaveštenje o nekorišćenju telefona i obaveštenje o trenutnoj lokaciji. QSlide funkcija omogućava korisnicima da otvore dve aplikacije u isto vreme, obe u režimu celog ekrana. Tako istovremeno možete gledati video sadržaj, pretraživati internet, proveravati podsetnik ili kalendar. Tu je takođe i Privacy Keeper aplikacija, koja omogućava korisniku da sakrije informacije dolaznih poziva, kao što su ime i broj telefona.

Video demonstraciju unapređene verzije Optimus G smart telefona možete pogledati i na linku u nastavku: http://youtu.be/FO0oSqwKgD8.

# # #

Više o LG Electronics Mobile Communications Company
LG Electronics Mobile Communications Company je vodeća kompanija za globalne mobilne komunikacije i informacije. Svojom vrhunskom tehnologijom i inovativnim dizajnerskim mogućnostima LG stvara mobilne telefone koji korisnicima širom sveta pružaju optimalno iskustvo. Kao lider u 4G Long Term Evolution (LTE) tehnologiji, kompanija LG nastavlja svoju posvećenost razvoju revolucionarne LTE tehnologije i ispunjavanju zahteva potrošača sa diferenciranim LTE uređajima vrhunskog kvaliteta, a sve to zahvaljujući bogatom znanju kompanije o LTE patenatima i njenom tehničkom znanju. Za više informacija, posetite www.lg.com.

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 93 hiljade ljudi, koji rade u preko 120 operativnih centara širom sveta. LG obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, i Air Conditioning & Solutions, sa kojima je u 2010. godini ostvario ukupnu prodaju od od 55.8 triliona korejskih won-a (48.2 milijarde američkih dolara). LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona i sistema za obradu podataka za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.rs