Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG Optimus GT540 – jednostavno pametan

LG Optimus GT 540 dobitnik godišnjeg priznanja časopisa Mobilni magazin u kategoriji Smart&Simple telefona

Beograd, 06. januar 2011. – Mobilni magazin, vodeći domaći magazin u oblasti mobilne telefonije, treću godinu za redom dodelio je nagrade za najbolje mobilne telefone na tržištu Srbije, a nagradu u kategoriji Smart&Simple telefona osvojio je LG Optimus GT540.

Po mišljenju redakcije Mobilnog magazina prethodnu godinu obeležili su pristupačni smart telefoni, a LG Optimus GT540 je najbolji predstavnik ove kategorije. Optimus GT540 je telefon koji je po svojim osobinama pripadnik više klase, dok je cenovno izuzetno pristupačan. Moderan (Android 2.1) operativni sistem u moderno dizajniranom kućištu čini ovaj model idealnim smart telefonom.

LG Optimus GT540 je savršen izbor za sve one koji još nisu imali prilike da iskuse smartphone zasnovane na Android platformi jer je veoma jednostavan za korišćenje. Automatska sinhronizacija sa Google servisima omogućava pristup YouTube, Gmail, Gtalk i Goggle Maps preko samo jednog naloga. Preko 50,000 igrica i aplikacija su na raspolaganju putem Android Marketa kako bi korisniku pružili intenzivan i personalizovan ugođaj. U zavisnosti od podešavanja LG Optimus GT540 prikazuje od 3 do 7 početnih web strana (npr. najčešće korišćene aplikacije, vesti ili vremensku prognozu). Glavni meni možete prilagoditi i kreirati čak 10 ličnih kategorija sa ciljem bržeg i efikasnijeg korišćenja.

# # #

Više o LG Electronics Mobile Communications Company
LG Electronics Mobile Communications Company je vodeća kompanija za globalne mobilne komunikacije i informacije. Svojom vrhunskom tehnologijom i inovativnim dizajnerskim mogućnostima LG stvara mobilne telefone koji korisnicima širom sveta pružaju optimalno iskustvo. LG stremi razvoju spajanja tehnologija u mobilnim uređajima i nastavlja da učvršćuje svoju ulogu lidera u mobilnoj komunikaciji sa stilskim dizajnom i naprednom tehnologijom.

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 84 hiljade ljudi, koji rade u preko 115 operativnih centara uključujući i 84 predstavništva širom sveta. LGE čine pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Home Appliances, Air Conditioning, Business Solutions i Mobile Communications, sa kojima je u 2009. godini ostvario ukupnu prodaju od 43.4 milijardi američkih dolara. LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, audio i video uređaja, mobilnih telefona, rashladnih uređaja i mašina za pranje veša. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona, sistema za obradu podataka i flet panel televizora za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.com

.