Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG Optimus L5 kreće iz Evrope

Najtanji smart telefon u svojoj klasi donosi prefinjen izgled i napredne karakteristike

Beograd, 20. jun 2012. – Optimus L5, elegantni član nove L serije kompanije LG Electronics, biće dostupan u narednom periodu na tržištu Evrope. Nakon evropske premijere, najtanji smart telefon u svojoj klasi će se naći i u prodavnicama u ostalim delovima sveta.

LG Electronics jedan je od prvih proizvođača koji su posebnu pažnju posvetili modernom dizajnu svojih tehnički superiornih proizvoda i za cilj imaju da od svojih modela naprave i prave modne detalje. Optimus L5 pored izuzetnog izgleda i neverovatne debljine od samo 9,5 milimetra, poseduje niz inovativnih i korisnih karakteristika, poput mogućnosti korišćenja dve kartice istovremeno ili NFC tehnologije za kupovinu uz pomoć mobilnog telefona. Sjajan TFT ekran dijagonale 4 inča proizvodi jasne i prirodne boje bez obzira da li se nalazite u zatvorenom ili otvorenom prostoru i omogućava izuzetnu čitljivost dokumenata, kao i pregled internet stranica, video klipova i fotografija.

„Optimus L5 predstavlja savršenu kombinaciju dizajna, vrhunskih performansi, odličnog ekrana i izdržljive baterije. Uz sve to, tu je i veoma privlačna cena,” rekao je dr Jong-seok Park, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications. „Ovaj uređaj, zajedno sa drugim modelima iz naše L serije, posebno će biti atraktivan za korisnike sa prefinjenim modnim ukusom.”

LG Optimus L5 koristi najnoviji Ice Cream Sandwich Antroid operativni sistem, a kao jedna od novih funkcija koje se mogu naći na ovom modelu je i Quick MemoTM aplikacija, koja omogućava da se objekti koji se nalaze u beleškama direktno i brzo podele preko interneta.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 93 hiljade ljudi, koji rade u preko 120 operativnih centara širom sveta. LG obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, i Air Conditioning & Solutions, sa kojima je u 2010. godini ostvario ukupnu prodaju od od 55.8 triliona korejskih won-a (48.2 milijarde američkih dolara). LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona i sistema za obradu podataka za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.rs

Više o LG Electronics Mobile Communications Company
LG Electronics Mobile Communications Company je vodeća kompanija za globalne mobilne komunikacije i informacije. Svojom vrhunskom tehnologijom i inovativnim dizajnerskim mogućnostima LG stvara mobilne telefone koji korisnicima širom sveta pružaju optimalno iskustvo. LG stremi razvoju spajanja tehnologija u mobilnim uređajima i nastavlja da učvršćuje svoju ulogu lidera u mobilnoj komunikaciji sa stilskim dizajnom i naprednom tehnologijom.