Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG Optimus One ostvario prodaju od milion primeraka širom sveta

Popularni Android 2.2 Smartphone kompanije LG ostvario rekordnu prodaju u istoriji za samo nešto više od mesec dana

Beograd, 29. novembar 2010. - LG Electronics (LG) objavio je da je Optimus One smartphone ostvario rekordnu prodaju od milion primeraka i to samo 40 dana od zvaničnog predstavljanja telefona. Time je Optimus One, koji je sada dostupan u većem delu Evrope, azijsko-pacifičkim zemljama i SAD-u, postao mobilni telefon sa najbržim rastom prodaje u istoriji kompanije LG.

Smartphone Optimus One pokreće Android 2.2 „Froyo“ operativni sistem, prilagođen za korišćenje Google mobilnih servisa i izuzetno je popularan među korisnicima koji po prvi put kupuju smartphone, a koji žele telefon sa izuzetnim performansama i korisnim aplikacijama, po izuzetno pristupačnoj ceni.

„Moćni LG Optimus One nudi širok spektar različitih opcija i dizajniran je sa ciljem da korisnicima omogući jednostavan prelaz u svet smart telefona. Kao što rezultati prodaje i pokazuju, velika tražnja za ovim tipom uređaja je očigledna’’, rekao je Dr. Jong-seok Park, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Electronics Mobile. „LG Optimus One je telefon na koji su čekali brojni kupci, što dokazuje da smart telefoni nisu namenjeni samo naprednim korisnicima.”

LG Optimus One je jedan od prvih smart telefona koji koristi najnoviji Google operativni sistem i omogućava korisnicima i do tri puta brže pretraživanje interneta, učitavanje web stranica i korišćenje više funkcija istovremeno. Optimus One objedinjuje jedinstveno dizajniran LG korisnički interfejs, poseduje kameru sa Face tracking sistemom i Smile shot funkcijom, 3.2 inča široki HVGA ekran i izdržljivu bateriju sa kapacitetom od 1500mAh.

Kako bi se zadovoljile potrebe korisnika koji vode računa o svom ličnom stilu, novi LG smart telefon dostupan je u nekoliko boja: crnoj, boji vina, plavoj, srebrnoj, ljubičastoj i titan boji. Konkretna ponuda boja razlikovaće se od tržišta od tržišta.

Prema razvojnim planovima kompanije, LG Optimus One će uskoro biti dostupan preko 120 distributera i partnera. U kompaniji LG očekuju da će Optimus One biti prvi smart telefon koji će biti prodat u 10 miliona primeraka.

Više informacija o proizvodima možete pronaći na www.lge.rs

# # #

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 84 hiljade ljudi, koji rade u preko 115 operativnih centara uključujući i 84 predstavništva širom sveta. LGE čine pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Home Appliances, Air Conditioning, Business Solutions i Mobile Communications, sa kojima je u 2009. godini ostvario ukupnu prodaju od 43.4 milijardi američkih dolara. LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, audio i video uređaja, mobilnih telefona, rashladnih uređaja i mašina za pranje veša. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona, sistema za obradu podataka i flet panel televizora za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.com.

Više o LG Electronics Mobile Communications Company
LG Electronics Mobile Communications Company je vodeća kompanija za globalne mobilne komunikacije i informacije. Svojom vrhunskom tehnologijom i inovativnim dizajnerskim mogućnostima LG stvara mobilne telefone koji korisnicima širom sveta pružaju optimalno iskustvo. LG stremi razvoju spajanja tehnologija u mobilnim uređajima i nastavlja da učvršćuje svoju ulogu lidera u mobilnoj komunikaciji sa stilskim dizajnom i naprednom tehnologijom.