Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG Optimus Vu: od septembra i u Evropi

Posle velikog uspeha u Južnoj Koreji i Japanu, najveći smart telefon kompanije LG stiže i na ostala svetska tržišta

Beograd, 20. avgust 2012. – Nakon velikog uspeha u Južnoj Koreji i Japanu, LG Optimus Vu: će u septembru biti dostupan i na tržištima Evrope, Azije, Bliskog istoka, Afrike i Latinske Amerike. Sa ekranom dijagonale 5 inča i 4:3 razmerom slike, Optimus Vu: objedinjuje karakteristike tablet računara i smart telefona u jednom uređaju.

Optimus Vu: je samo u Južnoj Koreji prodat u preko pola miliona primeraka, nakon čega je ovog meseca stigao i na japansko tržište, gde je takođe doživeo veliki uspeh.

"Drugačija forma čini Optimus Vu: jedinstvenim, čak i u kategoriji smart telefona sa ekranom od pet inča, za koje očekujemo da će svoju punu popularnost dostići tek nakon što budu dostupni na globalnom nivou", izjavio je dr Jong-Seok Park, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications.

Optimus Vu: je opremljen sa brzim 4-PLUS-1™ NVIDIA Tegra 3 Quad-Core procesorom, koji nudi odličan balans između performansi i zahteva u pogledu napajanja. Ekran dijagonale 5 inča i 4:3 razmera slike čine prikaz dokumenata znatno boljim, a surfovanje internetom i upotrebu multimedijalnih sadržaja lakšom i zabavnijom. Pored toga, IPS ekran prikazuje prirodne i žive boje i omogućuje savršeni prikaz čak i kada su sunčevi zraci upereni direktno u ekran. Optimus Vu: dolazi sa novim, unapređenim verzijama QuickMemo™ i Notebook aplikacija, koje uz ekrane velikih dimenzija pružaju posebno korisničko iskustvo.

Glavne karakteristike:

    •  Operativni sistem: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
    •  Mreža: 3G
    •  Ekran: XGA IPS ekran dijagonale 5 inča i 4:3 format slike (768 x 1024 piksela)
    •  Memorija: 32GB
    •  Kamera: 8.0MP (zadnja) / 1.3MP (prednja)
    •  Dimenzije: 139.6 x 90.4 x 8.5mm
    •  Težina: 168g

# # #

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 93 hiljade ljudi, koji rade u preko 120 operativnih centara širom sveta. LG obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, i Air Conditioning & Solutions, sa kojima je u 2010. godini ostvario ukupnu prodaju od od 55.8 triliona korejskih won-a (48.2 milijarde američkih dolara). LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona i sistema za obradu podataka za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.rs

Više o LG Electronics Mobile Communications Company
LG Electronics Mobile Communications Company je vodeća kompanija za globalne mobilne komunikacije i informacije. Svojom vrhunskom tehnologijom i inovativnim dizajnerskim mogućnostima LG stvara mobilne telefone koji korisnicima širom sveta pružaju optimalno iskustvo. Kao lider u 4G Long Term Evolution (LTE) tehnologiji, kompanija LG nastavlja svoju posvećenost razvoju revolucionarne LTE tehnologije i ispunjavanju zahteva potrošača sa diferenciranim LTE uređajima vrhunskog kvaliteta, a sve to zahvaljujući bogatom znanju kompanije o LTE patenatima i njenom tehničkom znanju. Za više informacija, posetite www.lg.com.