Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG OSVAJA BROJNE NAGRADE ZA INOVATIVNOST NA SAJMU CES 2020

  • Updated
  • 2019 11. 08


Beograd, 8. novembar
2019. godine – Asocijacija za potrošačku tehnologiju (CTA™) prepoznala je LG Electronics (LG) kao kompaniju zaslužnu za revolucionarne inovacije u tehnologiji i dizajnu. Shodno tome, na predstojećem Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike (CES), kompaniji će biti uručeno nekoliko nagrada za inovativnost, uključujući nagradu „Najbolje od inovacija“ (Best of Innovation) za LG OLED TV tehnologiju. Već osmu godinu u nizu, flegšip smart telefoni, LG OLED televizori i kućni aparati osvajaju nagrade na CES-u, što je zvanično priznanje industrije za najinovativnije proizvode.

 

CES Best of Innovation: LG OLED TV tehnologija još jednom je osvojila ovu prestižnu nagradu u video displej kategoriji, čak treći put u poslednjih pet godina. LG, najprodavaniji svetski OLED TV brend, kreirao je premijum OLED TV kategoriju koja korisnicima omogućava perfektnu crnu, neverovatne boje i nenadmašne karakteristike.

 

LG Home Entertainment: Među najznačajnijim proizvodima koji su nagrađeni je jedan od prvih NEXTGEN televizora u industriji koji će biti predstavljen na CES 2020. U pitanju je LG OLED TV sa inkorporiranim ATSC 3.0 standardom sledeće generacije. Više detalja o nagrađenim LG proizvodima iz segmenta kućne zabave – uključujući 8K i 4K Ultra HD televizore, audio proizvode, računare i još mnogo toga – biće predstavljeni na CES 2020 u januaru.

 

LG Home Appliances: CES 2020 nagrada „Najbolje od inovacija” biće dodeljene velikom broju LG kućnih aparata koje predvodi LG InstaView™ Door-in-Door® frižider sa Craft Ice™ karakteristikom, prvom te vrste u industriji. Dodatne nagrade osvojili su LG Styler sistem za negu odeće, LG PuriCare™ Mini prenosni prečišćivač vazduha, kao i inovativni proizvodi za pranje veša.

 

LG Mobile Phones: Priznanje „Najbolje od inovacija“ poneće i LG smart telefoni – u prvom redu revolucionarni LG G8XThinQ Dual Screen, koji pruža veću kontrolu ekrana sa dva identična OLED displeja koji, jednostavno, rade bolje od jednog. Prestižnu nagradu takođe dobijaju LG V50ThinQ 5G, smart telefon dizajniran za povezivanje, striming, pretraživanje, igranje, deljenje i korisničko iskustvo bez ograničenja, i LG G8ThinQ sa svojim prefinjenim minimalističkim dizajnom, inovativnim audio doživljajem, novim hardverom i softverom za kameru, biometrijskim sigurnosnim karakteristikama i najsavremenijom kontrolom bez dodira.

 

Nagrada „Najbolje od inovacija” Međunarodne izložbe potrošačke elektronike naglašava napredak proizvoda sa aspekta tehnološkog dizajna i inženjerstva. Nagrade u 28 kategorija se biraju godišnje od strane panelista među kojima su cenjeni industrijski dizajneri, inženjeri i novinari koju odluku donose na osnovu nekoliko kriterijuma – korisničko iskustvo, estetika, inovativan dizajn, kvalitet i doprinos kvalitetu života.

 

Kompletna lista proizvoda kompanije LG koji su osvojili nagrade na CES 2020 biće predstavljena na konferenciji za medije na CES sajmu 6. januara 2020. godine u Las Vegasu. Posetioci sajma biće u prilici da vide najinovativnije tehnologije u raznim oblastima, kao što su 5G, veštačka inteligencija, proširena i virtualna stvarnost, pametni domovi, pametni gradovi, vozila, digitalno zdravlje i još mnogo toga.

 

# # #

 

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 83 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2014. godinu u iznosu od 55,91 milijardi dolara (59,04 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite.