Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG osvojio čak 21 CES nagradu za inovaciju

  • Updated
  • 2016 11. 15

Beograd, 15. novembar 2016. godine – Asocijacija korisnika tehnologije (The Consumer Technology Association – CTA) prepoznala je značaj inovacija u sferi tehnologije i dizajna, koje je uvela kompanija LG Electronics, zbog čega je kompaniji dodelila 21 CES nagradu za inovativne proizvode. Među dobitnicima priznanja su premium proizvodi iz LG SIGNATURE linije, OLED televizori, kao i multimedijalni smart telefon LG V20, kojeg odlikuju vrhunske performanse. Ovo je peta godina zaredom kako LG OLED televizori osvajaju CES nagradu za inovaciju, kao zvanično priznanje industrije za najinovativnije proizvode predstavljene na najvećem sajmu potrošačke tehnike.

 

Ove godine, Sajam potrošačke elektronike (CES) beleži i pedesetogodišnjicu postojanja, a LG, kao i kompanija Zenith koja je u njenom vlasništvu, ponosni su članovi ovog sajma još od njegovog osnivanja 1967. godine. Kompanija LG dobitnik je prestižnih nagrada za inovacije u jedanaest visoko konkurentnih kategorija, uključujući kućne aparate, audio i video komponente, bežične slušalice i bežičnu opremu, video ekrane, Smart home tehnologiju, slušalice, kategoriju Tech for a Better World, eko-dizajn i održive tehnologije, prenosive medija plejere, kao i računarske periferije. Nagrađeni proizvodi biće izloženi na sajmu CES 2017 u Las Vegasu, od 5. do 8. januara 2017. godine.

 

Najviše nagrađivanih proizvoda pripada LG SIGNATURE liniji, poput televizora, mašina za veš i mašina za pranje posuđa. Proizvode iz ove linije karakteriše najsavremenija tehnologija kompanije LG i dizajn svetske klase, kao i detalji izrađeni sa posebnom pažnjom, tako da odgovaraju potrebama i najzahtevnijih korisnika. LG SIGNATURE OLED televizor druge generacije, koji će biti predstavljen na sajmu CES 2017, osvojio je nagradu za najbolju inovaciju u kategoriji video ekrana, čime je kompanija LG osvojila ovo odličje drugu godinu zaredom.

 

CES nagrade za inovaciju svake godine biraju renomirani industrijski dizajneri, inženjeri i novinari, koji donose odluku o najinovativnijim uređajima na osnovu raznovrsnih kriterijuma, poput estetike, inovativnog dizajna, kvaliteta, kao i doprinosa kvalitetu života korisnika.

 

Kompletna lista CES 2017 nagrada koje je osvojila kompanija LG biće objavljena na konferenciji za štampu posvećenoj ovom sajmu, koju će LG organizovati u Las Vegasu 4. januara 2017.

 

 

 ###

 

 

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljade ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.