Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG osvojio četiri nagrade EISA

  • Updated
  • 2009 09. 02

Proizvodi LG-ja dobili pohvale evropskih urednika za dizajn, vrhunsku i “zelenu” tehnologijuLG Electronics postao je bogatiji za još četiri nagrade, dobijene na manifestaciji 2009 European Imaging and Sound Association (EISA). LG je pobrao najviša priznanja u četiri kategorije osvojivši nagradu European Best Value u kategoriji LCD TV 2009-2010 za model SL8000, European Best Value u kategoriji Blu-Ray Player 2009-2010 za najnoviji model BD390, European HT System 2009-2010 za kućni bioskop HB954PB i European Green Mobile Phone 2009-2010 za model LG-KM900, polpularnije LG ARENA. Zvanična ceremonija dodele nagrada biće 4. septembra 2009. godine u Berlinu.

EISA je najveća evropska asocijacija koju čini 50 urednika specijalizovanih časopisa za multimediju iz 19 evropskih zemalja. Svake godine u junu glavni urednici magazina iz asocijacije EISA se sastaju da bi odlučili kojim proizvodima koji su testirani tokom prethodne godine u njihovim magazinima će biti dodeljene EISA nagrade.

LG proizvodi koji su osvojili nagrade pobrali su pohvale za kombinovanje elegantnog dizajna sa vrhunskim smart tehnologijama i inovativnim performansama.

Model SL8000 LCD televizora je po EISA udruženju: „Sam vrh dizajna koji se može pohvaliti Full HD iskustvom prilikom gledanja uz pristupačnu cenu“.

LG BD390 Blu-ray plejer poslednje generacije: „Nudi video i ostale online sadržaje za zabavu zahvaljujući svojim izuzetnim mogućnostima povezivanja pre svega Wireless modulu“.

Dobitnik nagrade CES 2009 Innovations Award LG HB954PB je prvi vrhunski Blu-ray sistem kućnog bioskopa i nudi „Savršeno čist i jasan zvuk i sliku, kao i pristup specijalnom sadržaju sa Blu-ray diskova i instant video streaming sa servisa YouTube“.

Telefon oznake LG-KM900 ili popularno ARENA je LG-jev telefon visoke klase u kojem su: „Spojeni lepota i inteligencija, smart touch screen tehnologija sa trodimenzionalnim korisničkim interfejsom S klase pri čemu dobijate pravi „zeleni“ mobilni telefon“.

Ovo nije prvi put da LG osvaja EISA nagrade za inovacije. Južnokorejska kompanija je takođe 2006.i 2007. godine dobila tri prestižne evropske nagrade.


# # #


O kompaniji LG Electronics
LG Electronics, Inc. je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, kućnim uređajima i mobilnim komunikacijama. Zapošljava preko 82 hiljade ljudi, koji rade u preko 114 operativnih centara uključujući i 82 predstavništva širom sveta. LGE sačinjavaju pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Home Appliance, Air Conditioning, Business Solutions and Mobile Communications, koje su u 2007. ostavarile globalnu prodaju od 44 milijarde američkih dolara. LG Electronics je najveći svetski proizvođač mobilnih telefona, flet panel televizora, klima uređaja, mašina za pranje, optičkih uređaja, DVD plejera I sistema kućnih bioskopa. Za više informacija, posetite www.lg.com