Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG osvojio četiri prestižne nagrade na InfoComm sajmu u Orlandu

Beograd, 18. jun 2013. – Na ovogodišnjem InfoComm sajmu koji redovno okuplja profesionalce iz oblasti audiovizuelnih  komunikacija, kompanija LG Electronics dobila je četiri prestižne nagrade za vizuelnu signalizaciju od prestižnih magazina Commercial Integrator, Rental & Staging System, AV Technology i System Contractor News. Među nagrađenim LG proizvodima našli su se WS70MS-B Ultra HD LED profesionalni monitor od 84 inča, WX50MF High Brightness profesionalni monitor od 47 inča, WV70MS-B LED Super Narrow Bezel video zid od 55 inča, kao i EzSign televizor (LT560E).

Već treću godinu za redom magazin Commercial Integrator dodeljuje BEST nagrade koje imaju za cilj da prepoznaju vrhunske proizvode i usluge u okviru ove industrije. Među dobitnicima ovogodišnje nagrade našao se i LG Widescreen Ultra HD profesionalni monitor od 84 inča, koji se izdvojio iz konkurencije zahvaljujući izvanrednim kvalitetom slike i rezolucijom od 8 miliona piksela koja 4 puta premašuje standardnu Full HD rezoluciju.

LG Electronics je takođe dobio nagradu Rental & Staging Systems magazina, koju ovaj časopis dodeljuje najinovativnijim rešenjima u oblasti komercijalnih audiovizuelnih proizvoda. Kao jedan od najnaprednijih svetskih proizvođača panela, kompanija LG Electronics se posebno istakla zahvaljujući IPS (In-Plane Switching) tehnologiji,  osvojivši nagradu u „Best Panel Display“ kategoriji za 47WX50MF profesionalni monitor od 47 inča.

Pored ove dve nagrade, AV Technology časopis nagradio je i WV70MS-B LED Super Narrow Bezel video zid od 55 inča u „Best New Video Wall” kategoriji za najbolje rešenje koje koristi IPS tehnologiju i tanke ramove u audiovizuelnoj industriji, dok je časopis System Contractor News kompaniji LG Electronics uručio priznanje „Most Innovative Digital Signage Player Product” za EzSign TV koji omogućava korisniku da uz pomoć jednostavnog i besplatnog softvera stvara sopstveni sadržaj zahvaljujući 55 fabričkih šablona.

Svi LG LED profesionalni monitori ispunjavaju ENERGY STAR® uslove i napravljeni su tako da zadovolje najviše ekološke standarde.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 93 hiljade ljudi, koji rade u preko 120 operativnih centara širom sveta. LG obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, i Air Conditioning & Solutions, sa kojima je u 2010. godini ostvario ukupnu prodaju od od 55.8 triliona korejskih won-a (48.2 milijarde američkih dolara). LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona i sistema za obradu podataka za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.rs.

Više o LG Electronics Home Entertainment Company

LG Electronics Home Entertainment Company je vrhunski globalni proizvođač na tržištu flat panel ekrana, audio plejera i video proizvoda za kuću i profesionalnu upotrebu. . Fokusirana na proizvodnju uređaja bogatih funkcijama, kompanija LG takođe posvećuje veliku pažnju estetski modernom dizajnu i pomeranju granica tehnologije u cilju boljeg iskustva svojih kupaca pri upotrebi svakog LG proizvoda Tipovi LG proizvoda su CINEMA 3D Smart televizori, OLED televizori, IPS monitori, sistemi kućnih bioskopa, Blu-ray disk plejeri, miš-skenere, eksterni uređaji za skladištenje podataka. Komercijalni proizvodi kompanije LG Electronics uključuju uređaje koji omogućavaju prikaz digitalnih sadržaja, sisteme za video konferencije i IP sigurnosne kamere.