Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG otkrio nove proizvode i poslovne ciljeve u Barseloni

Beograd, 28. februar 2014. — Kompanija LG Electronics je predstavila nove modele svojih mobilnih uređaja na Kongresu mobilne telefonije (MWC) u Barseloni, kao i svoje planove za 2014. godinu. Među novitetima ove kompanije, na sajmu u Barseloni su se našla i dva nova smart telefona sa G oznakom, LG G mini i LG G Pro 2, zatim treća generacija L serije telefona, kao i druga, brojna korisnička rešenja, poput Knock Code opcije za zaključavanje i otključavanje telefona.

„Postalo nam je veoma bitno ne samo da naši mobilni telefoni pružaju korisnicima najviši nivo performansa, već da i ostali naši proizvodi budu dosledni toj ideji”, rekao je dr Jong-seok Park, predsednik i generalni direktor kompanije LG Electronics Mobile Communications. „Ne smemo da izgubimo iz vida činjenicu da skoro četvrtina ljudi na svetu koristi smart telefone. Upravo zbog toga će naša linija proizvoda za 2014. godinu biti obogaćena uređajima sa jedinstvenim korisničkim iskustvom koje će se dopasti širokom spektru korisnika.”

Kako su skorašnji podaci istraživanja pokazali da korisnici otključavaju svoje smart telefone više od 100 puta dnevno, kompanija LG je na novim modelima uvela Knock Code opciju, koja se razvila iz nekadašnje KnockON funkcije. Ova opcija omogućava korisnicima da otključaju i zaključaju svoje smart telefone jednostavnim postupkom, kuckanjem personalizovanog oblika ili šeme preko ekrana telefona. Knock Code nudi veću sigurnost jer se šema unosi na ugašen ekran koristeći od dva do osam poteza, dozvoljavajući tako više od 80.000 mogućih kombinacija. Šta više, Knock Code šifra se može uneti na bilo kom delu ekrana, tako da se potrebna kombinacija može uneti i jednom rukom.

LG G Pro 2 smart telefon je naslednik G Pro modela, prošlogodišnjeg dobitnika nagrade za najbolji smart telefon na MWC sajmu. Uz ojačani Full HD IPS ekran dijagonale 5,9 inča i najnoviji Android 4.4 KitKat operativni sistem, LG G Pro 2 se može pohvaliti i činjenicom da je prvi LG smart telefon koji nudi poboljšanu kameru sa 13mp, koja koristi tehnologiju optičkog stabilizatora Plus (OIS+). Korisnici će posebno ceniti napredne funkcije za uređivanje fotografija i video sadržaja, koje su takođe dostupne na ovom modelu.

LG G2 mini smart telefon kreiran je kao manja verzija veoma uspešnog G2 modela, sa ciljem da zadovolji zahteve korisnika za praktičnim telefonom, ali i sa premijum opcijama. Prvoklasni IPS ekran dijagonale 4,7 inča i baterija jačine 2,440mAh u paketu sa  snažnim Quad-Core procesorom i Android 4.4 KitKat operativnim sistemom, omogućavaju superiorno iskustvo prilikom multitaskinga, kao i niz multimedijalnih funkcija. Takođe, tu su i opcije poput Knock Code i Guest mode režima.
S obzirom na izvanredan uspeh koji su postigli njihovi prethodnici, očekuje se da će modeli iz nove treće L serije smart telefona nastaviti istim stopama, zahvaljujući unapređenem hardveru, novom dizajnu i novim funkcijama. Modeli L40, L70 i L90 smart telefoni prate „porodično nasleđe“ stilskog dizajna, dodajući mu delikatnu doradu, metalik boje i tanke ramove.

                                                                        # # #

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 87 hiljada ljudi, koji rade u preko 113 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata pet poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning & Solutions i Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2013. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Mobile Communications Company

LG Electronics Mobile Communications je tehnološki inovator i lider u globalnoj industriji mobilnih komunikacija. LG upravlja evolucijom mobilnih telefona sa svojim kompetitivnim tehnologijama u sferi proizvodnje ekrana, baterija, optičkih kamera i strateških partnerstava sa liderima u ovoj industriji. Vodeći modeli premium G serije inkorporiraju jedinstven, ergonomski dizajn i intuitivne UX karakteristike koje maksimiziraju iskustvo korisnika. Kompanija je i dalje posvećena vodećim potrošačima u eri konvergencije, kroz povećanja mogućnosti povezanosti između smart telefona, tableta i svih kućnih i prenosivih elektronskih uređaja. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.