Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG ove godine udvostručuje svoju ponudu OLED televizora

Beograd, 27. avgust 2015. godine – Kompanija LG Electronics (LG), svetski lider u proizvodnji 4K OLED televizora, predstaviće četiri nova modela sledeće nedelje na IFA sajmu u Berlinu. Među njima će biti modeli sa HDR tehnologijom i ekranima dijagonala 65 i 55 inča (modeli 65/55EF9500 i 55EG9200), kao i zakrivljeni OLED televizor (model 55EG9100). Dva EF9500 modela poseduju prvi ravan OLED ekran u 4K rezoluciji, dok će se 55EG9200 i 55EG9100 modeli lako uklopiti u svaki enterijer, sa neverovatnih 4,8 mm debljine. Proširenom ponudom OLED televizora za ovu godinu, koja obuhvata devet modela različitih rezolucija i vrsta ramova, kompanija LG još jednom je dokazala svoju posvećenost kreiranju izvanrednih proizvoda koji će korisnicima pružiti najbolje iskustvo gledanja.

Tehnologija OLED ekrana kompanije LG, koja je lider u ovoj industriji, omogućava prikazivanje savršenih boja, naročito kada je u pitanju crna. To je ono što OLED tehnologiju čini idealnom za prikaz HDR sadržaja, jer samo OLED paneli mogu da prikazuju potpuno crnu boju, što omogućava da svetle boje izgledaju još impresivnije.

Poboljšanja koja je uvela kompanija LG se ne zaustavljaju ovde, pa je čak i dizajn unapređen. Teško je poverovati da televizor može biti ovako tanak, a modeli EG9200 i EG9100 izgledaju neverovatno, jer su tanji čak i od bilo kog smart telefona na tržištu. Svetlucajuće, providno postolje, izuzetno tanak okvir, kao i varijante televizora sa zakrivljenim i ravnim ekranom, čine ove uređaje savršenim izborom za svaku prostoriju.

Svi LG 4K OLED televizori poseduju webOS 2.0, jedinstvenu smart TV platformu kompanije LG. Zahvaljujući poboljšanim korisničkim interfejsom i naprednim funkcijama, webOS 2.0 olakšava upravljanje, navigaciju i pristup omiljenom sadržaju. Kako bi besprekornu 4K OLED sliku pratio kvalitet zvuka bez premca, televizori sadrže zvučnike Harman/Kardon, kompanije koja je lider u audio industriji.

„Svako ko bude video naše najnovije televizore na ovogodišnjem IFA sajmu, neće imati ni trunku sumnje da se HDR i OLED tehnologije savršeno dopunjuju. Naša proširena ponuda 4K OLED televizora dokazaće potrošačima da je OLED tehnologija budućnost, kao i da će kompanija LG vladati tržištem televizora nove generacije", izjavio je In-kyu Lee, viši potpredsednik i šef odeljenja za televizore u kompaniji LG Home Entertainment.

Novi LG 4K OLED televizori biće dostupni krajem avgusta u Nemačkoj, Koreji, SAD i Velikoj Britaniji, a u narednih nekoliko meseci i na drugim tržištima. Posetioci LG štanda na IFA sajmu od 4. do 9. septembra, u Hali 18 u Messe Berlinu, imaće priliku da se i sami uvere u kvalitet novih OLED televizora.

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Home Entertainment

LG Electronics Home Entertainment je vodeći globalni proizvođač na tržištu audio vizuelnih proizvoda, monitora, personalnih kompjutera i prenosivih uređaja. Kompanija neprestano teži da probija granice tehnologije, kako bi kreirala inovativne uređaje i izašla u susret potrebama svojih potrošača širom sveta. Ova kompanija je fokusirana na poboljšanje svakodnevice svojih korisnika uz pomoć vrhunskih proizvoda za kućnu zabavu, koje predvode nagrađivani OLED televizori, 4K ULTRA HD televizori i CINEMA 3D Smart televizori, sa novom webOS platformom. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.