Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG pred Novu godinu obradovao mališane iz „Veternika“

  • Updated
  • 2016 11. 29

Beograd, 29. novembar 2016. godine – Kompanija LG Electronics (LG) je zajedno sa  Fondacijom Njenog Kraljevskog Visočanstva Princeze Katarine donirala tokom svečanog otvaranja Božićnog Bazara u tržnom centru Delta City dva televizora Domu za decu i omladinu ometenu u razvoju „Veternik“ iz Novog Sada. Kompanija je u okviru manifestacije „24 sata elegancije“ uručila ukupno deset televizora Fondaciji, koja je donela odluku kome će uređaji biti donirani.

 

Među mnogobrojnim partnerima Fondacije koji se bave rešavanjem problema ugrožene dece, starih i raseljenih lica i pomaganjem zdravstvenih i kulturnih ustanova, odabrano je sedam institucija kojima su televizori najpotrebniji. Prvi uređaj u okviru donacije Princeza Katarina je prošle nedelje uručila Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, zajedno sa visokofrekventnim respiratorom sa oscilujućim ventilatorom. Nadalje će televizori sukcesivno biti uručeni Kliničkom centru Srbije (Odeljenje za dečiju neurologiju), kao i Sigurnim kućama za žene žrtve nasilja u Novom Sadu i Kragujevcu, a još po dva televizora  biće dodeljena i Humanitarnoj organizaciji „Dečje Srce“ i Domu za decu bez roditeljskog staranja „Moša Pijade“.

 

„Ponosni smo što ćemo u susret Novoj godini uspeti da ulepšamo praznične dane onima kojima je osmeh najpotrebniji. Kako je najveći deo ustanova odabranih za uručenje donacije posvećen deci, posebno nas raduje što ćemo obradovati brojne mališane“, rekao je Predrag Todorović, direktor predstavništva kompanije LG Electronics za Srbiju i Crnu Goru.

 

###

 

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Home Entertainment

 

LG Electronics Home Entertainment je vodeći globalni proizvođač na tržištu audio vizuelnih proizvoda, monitora, personalnih kompjutera i prenosivih uređaja. Kompanija neprestano teži da probija granice tehnologije, kako bi kreirala inovativne uređaje i izašla u susret potrebama svojih potrošača širom sveta. Ova kompanija je fokusirana na poboljšanje svakodnevice svojih korisnika uz pomoć vrhunskih proizvoda za kućnu zabavu, koje predvode nagrađivani OLED televizori, 4K ULTRA HD televizori i CINEMA 3D Smart televizori, sa novom webOS platformom. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.