Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG predstavio 3D televizor sa NANO FULL LED tehnologijom i SMART funkcijama

LG CINEMA 3D televizor nove generacije pomera standarde u kvalitetu slike

Beograd, 18. avgust 2011. - Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je najnoviji 3D televizor LW980S. Ovaj model je najbolji televizor u svojoj klasi i kombinuje napredni LG CINEMA 3D patent, SMART TV funkcije i NANO FULL LED tehnologiju i sve to uz veoma elegantni dizajn.

„LW980S televizor razvijen je na naprednim tehnologijama koje je kompanija LG razvijala godinama.“ rekao je Havis Kwon, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Electronics Home Entertainment. „Postavili smo nove standarde kada je deljenje sadržaja u pitanju, kao i kada je u pitanju kvalitet slike i jedinstveno 3D iskustvo .“

NANO FULL LED tehnologija pozadinskog osvetljenja pruža neverovatno vizualno iskustvo pri gledanju. NANO FULL LED je unapredjena LED tehnologija koja omogućava još bolji kvalitet slike i jasniju reprodukciju boja ravnomernim emitovanjem svetlosti sa LED dioda.

CINEMA 3D TV je prvi 3D uređaj na svetu koji je dobio sertifikat za sliku bez treperenja od najuglednijih svetskih agencija za testiranje proizvoda kao što su TÜV i Intertek. Sa izuzetno jasnim prikazom slike, ovaj 3D televizor eliminiše zamaranje očiju i osećaj vrtoglavice, omogućavajući gledaocima da mnogo komfornije uživaju u 3D sadržajima tokom dužeg perioda. Zahvaljujući širokom uglu gledanja i pristupačnim 3D naočarima, LG LW980S televizor je idealan za gledanje 3D sadržaja sa prijateljima i porodicom iz bilo koje pozicije ispred televizora.

Sa 3D Video-on-Demand funkcijom, dostupnom preko LG Apps dodatka, kao i opcije konvertovanja 2D u 3D, korisnici neće biti uskraćeni za 3D sadržaj visokog kvaliteta. Zahvaljujući Magic Motion daljinskom upravljaču, korisnici LG LW980S moći će vrlo jednostavno i brzo da pristupe svim sadržajima na Internetu. Uz Smart Share funkciju koja dolazi uz ovaj model, omogućeno je i deljenje sadržaja između ostalih digitalnih uređaja.

LG LW980S imaće svoju premijeru na najpoznatijem svetskom sajmu potrošačke elektronike i kućnih uređaja, IFA 2011. Ova manifestacija biće održana u Berlinu, Nemačka, od 2. do 7. septembra 2011. godine.

###

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 93 hiljade ljudi, koji rade u preko 120 operativnih centara širom sveta. LG obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, i Air Conditioning & Solutions, sa kojima je u 2010. godini ostvario ukupnu prodaju od od 55.8 triliona korejskih won-a (48.2 milijarde američkih dolara). LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona i sistema za obradu podataka za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.rs.

Više o LG Electronics Home Entertainment Company
LG Electronics Home Entertainment Company je vrhunski globalni proizvođač na tržištu flat panel ekrana, audio plejera i video proizvoda za kuću i profesionalnu upotrebu. Tipovi LG proizvoda su LCD i plazma televizori, sistemi kućnih bioskopa, Blu-ray disk plejeri, audio komponente i video plejeri, kao i paneli plazma ekrana, kao i drugi proizvodi. Fokusirana na proizvodnju uređaja bogatih funkcijama, kompanija LG takođe posvećuje veliku pažnju estetski modernom dizajnu i pomeranju granica tehnologije u cilju boljeg iskustva svojih kupaca pri upotrebi svakog LG proizvoda.