Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG predstavio najnoviji LG Micro LED projektor

Beograd, 18. jun 2015. godine – Kompanija LG Electronics sa ponosom je predstavila najnovijeg člana svoje serije Minibeam projektora, Minibeam Nano (model PV150G), najmanji, najlakši i najpristupačniji projektor do sada. Kao vodeći svetski proizvođač LED projektora u proteklih sedam godina, kompanija LG kreirala je minijaturni model, koji omogućava lako prenošenje i bezbroj mogućnosti za uživanje u pravom bioskopskom iskustvu, bilo kad i bilo gde, bez muke sa problematičnim kablovima.

Sa svojih 270 grama, model PV150G težak je koliko i omanja knjiga, međutim to ne znači da su korisnici uskraćeni za vrhunske mogućnosti koje ovaj uređaj pruža. Minibeam Nano može da prikazuje filmove, fotografije, muziku, pa čak i dokumente, direktno sa USB uređaja, a njegova izdašna baterija od 3.800mAh omogućava čak dva sata neprekidnog rada. Ovaj model odlikuje wireless funkcija preslikavanja ekrana, uz pomoć opcija kao što su Miracast i Wi-Fi Direct, koja pruža brzo i efikasno povezivanje sa smart telefonom ili tabletom i momentalni prikaz slike na velikom ekranu.

Unapređena LED lampa Minibeam Nano projektora prikazuje intenzivne i prirodne boje, i ima životni vek od čak 30.000 sati, što je ekvivalent svakodnevnom osmočasovnom korišćenju u periodu od 10 godina. Funkcija Auto Keystone automatski prilagođava i kontroliše projektovanu sliku, kako bi optimizovala ugao gledanja. LG Minibeam Nano može da prikazuje sliku dijagonale do 100 inča, za pravo bioskopsko iskustvo u kojem mogu da uživaju vaši prijatelji i porodica.

„Kao vodeći proizvođač LED projektora na svetu, LG je posvećen razvoju Minibeam linije za potrošače koji su u pokretu, ali ne žele da prave kompromise kada su u pitanju zabava i savršen prikaz slike na velikom ekranu. Minibeam Nano je savršeni projektor za sve one kojima je mobilnost prvi prioritet, jer je lako prenosiv zahvaljujući svojoj težini od samo četvrtinu kilograma”, izjavio je In-kju Li, viši potpredsednik i šef odeljenja za televizore i monitore u kompaniji LG Electronics Home Entertainment.

Minibeam Nano projektor će biti dostupan ovog meseca na tržištu Srbije po ceni od 39.600 dinara sa PDV-om.

Ključne specifikacije:
    •  Matična rezolucija: 854 x 480 (WVGA)
    •  Osvetljenost: 100 ANSI lumena
    •  Kontrast: 100,000:1 (Full On / Full Off)
    •  Lampa: RGB LED (trajanje: do 30,000 sati)
    •  Projektovana slika: do 100 inča (razdaljina između zida i sočiva projektora: 3.625m)
    •  Koeficijent dometa: 1.64 (normalan domet)
    •  Baterija: ugrađena (do 2 sata)
    •  Odnos stranica: 16:9
    •  Dimenzije: 108 x 103 x 44mm
    •  Težina: 270g
    •  Ozvučenje: ugrađeno (1W Mono)
    •  Screen Share: preslikavanje ekrana sa smart telefonima/ tabletima/ personalnim računarima uz pomoć kabla ili wireless funkcije
    •  Podrška za USB: HD DivX / Office Viewer
    •  HDMI: podrška do Full HD formata
    •  Napajanje: 100-240V AC-DC adapter / baterija od 3,800mAh

# # #

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Home Entertainment
LG Electronics Home Entertainment je vodeći globalni proizvođač na tržištu audio vizuelnih proizvoda, monitora, personalnih kompjutera i prenosivih uređaja. Kompanija neprestano teži da probija granice tehnologije, kako bi kreirala inovativne uređaje i izašla u susret potrebama svojih potrošača širom sveta. Ova kompanija je fokusirana na poboljšanje svakodnevice svojih korisnika uz pomoć vrhunskih proizvoda za kućnu zabavu, koje predvode nagrađivani OLED televizori, 4K ULTRA HD televizori i CINEMA 3D Smart televizori, sa novom webOS platformom. Za više informacija, posetitewww.lg.com/rs.