Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG predstavio najveći OLED ekran na svetu

Beograd, 20. novembar 2015. godine – Kompanija LG Electronics (LG), vodeći svetski proizvođač OLED televizora, predstavila je na južnokorejskom internacionalnom aerodromu Incheon dva najveća OLED ekrana na svetu. U saradnji sa čuvenom francuskom dizajnerskom kompanijom Wilmotte & Associés, LG je napravio ekrane velikog formata koji krase glavni terminal ovog aerodroma.

Obe postavke se sastoje od 140 zakrivljenih OLED ekrana dijagonale 55 inča, postavljena na visini od 13 metara, koji će emitovati različite sadržaje kako bi prikazali kvalitet OLED tehnologije. S obzirom na to da je svaki piksel na OLED ekranu samosvetleći, nema potrebe za teškim LED pozadinskim osvetljenjem, što oba ekrana čini izuzetno lakim i fleksibilnim, omogućavajući im da budu postavljeni na plafonu aerodroma uz minimalnu podršku.

„Najveći OLED ekrani na svetu svakako su nešto čime bi se trebalo ponositi, ali takođe smo veoma ponosni što imamo mogućnost da putnike iz celog sveta upoznamo sa magijom OLED tehnologije. Prednosti ove tehnologije moraju se doživeti, jer ih je teško opisati rečima,“ izjavio je Ro Se Yong, viši potpredsednik i šef odeljenja za business to business rešenja u kompaniji LG Electronics.

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Home Entertainment

LG Electronics Home Entertainment je vodeći globalni proizvođač na tržištu audio vizuelnih proizvoda, monitora, personalnih kompjutera i prenosivih uređaja. Kompanija neprestano teži da probija granice tehnologije, kako bi kreirala inovativne uređaje i izašla u susret potrebama svojih potrošača širom sveta. Ova kompanija je fokusirana na poboljšanje svakodnevice svojih korisnika uz pomoć vrhunskih proizvoda za kućnu zabavu, koje predvode nagrađivani OLED televizori, 4K ULTRA HD televizori i CINEMA 3D Smart televizori, sa novom webOS platformom. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.