Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG predstavio nove Tone Ultra™ slušalice

Beograd, 19. avgust 2015. godine - Kompanija LG Electronics (LG) obogatila je svoju seriju Tone Ultra bluetooth slušalica srednje klase najnovijim modelom HBS-810. Ovaj proizvod će biti najpre dostupan na tržištu Sjedinjenih Američkih Država krajem avgusta, a zatim na ključnim tržištima Azije i Evrope.

HBS-810 predstavljene su u jeku objave da je kompanija LG prodala 10 miliona slušalica iz Tone bluetooth serije širom sveta, od kako ih je predstavila u oktobru 2010. godine. Ovu seriju odlikuju raznovrsni proizvodi koji nude korisnicima mogućnost uživanja u vrhunskom kvalitetu zvuka, po pristupačnim cenama.

Kao naslednik pređašnjeg modela, HBS-800, novi model HBS-810 upravo je kreiran da pruža potpuno novo, unapređeno iskustvo zvuka, najviše zahvaljujući saradnji sa jednim od svetskih lidera na polju audio elektronike, kompanijom JBL.

Quad-Layer Speaker tehnologija omogućava poboljšane basove, srednje tonove, kao i ukupan kvalitet zvuka zahvaljujući sposobnosti optimalnog izjednačavanja. Fleksibilne “bubice” izrađene od silikonskog gela obezbeđuju maksimalnu zvučnu izolaciju i jasniju reprodukciju muzike, uz minimalni nivo spoljne buke.

Nove Tone Ultra sadrže napredne funkcije koje su prethodno bile dostupne samo na slušalicama vrhunskog kvaliteta. Inovativna LG tehnologija kontorole kabla pruža mogućnost potpunog uvlačenja, sprečavajući da se kablovi zamrse. Idealno za džogiranje, Tone Ultra slušalice poseduju dugme koje olakšava kontrolu jačine zvuka, kao i brzo premotavanje.

„Veoma smo ponosni na naš novi Tone Ultra portfolio, kreiran da korisnicima pruži više mogućnosti da uživaju u kvalitetnom zvuku koji pružaju Bluetooth slušalice", rekao je Seo Young-jae, potpredsednik sektora za inovativne lične uređaje u kompaniji LG Electronics Mobile Communications. „Tone Bluetooth serija slušalica poseduje vrhunske karakteristike po pristupačnim cenama, zbog čega verujemo da će mnogi imati priliku da uživaju u vrhunskom kvalitetu zvuka koje pružaju."

Informacije o ceni i dostupnosti na lokalnom trižištu biće naknadno objavljeni. Posetioci LG štanda na IFA sajmu od 4. do 9. septembra, u Hali 18 u Messe Berlinu, imaće priliku da se i sami uvere u kvalitet novih Tone Ultra.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 83 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2014. godinu u iznosu od 55,91 milijardi dolara (59,04 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Mobile Communications Company

LG Electronics Mobile Communications je tehnološki inovator i lider u globalnoj industriji mobilnih komunikacija. LG upravlja evolucijom mobilnih telefona sa svojim kompetitivnim tehnologijama u sferi proizvodnje ekrana, baterija, optičkih kamera i strateških partnerstava sa liderima u ovoj industriji. Vodeći modeli premium G serije inkorporiraju jedinstven, ergonomski dizajn i intuitivne UX karakteristike koje maksimiziraju iskustvo korisnika. Kompanija je i dalje posvećena vodećim potrošačima u eri konvergencije, kroz povećanja mogućnosti povezanosti između smart telefona, tableta i svih kućnih i prenosivih elektronskih uređaja. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.