Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG predstavio noviju verziju Styler sistema za brigu o odeći

Beograd, 2. septembar 2015. godine – Kompanija LG Electronics (LG) predstaviće ove nedelje na IFA sajmu u Berlinu unapređenu verziju svog jedinstvenog sistema za održavanje odeće. Novi LG Styler kreiran je da osvežava garderobu bez upotrebe hemikalija, što predstavlja idealno rešenje za odeću koja je teška za održavanje, kao što su odela, kaputi ili odevni predmeti od vune i svile.

Za razliku od veš mašina, najnoviji LG Styler ne čisti odeću uz pomoć vode, već koristeći paru. LG Styler ne samo da osvežava odeću, već i izuzetno efikasno uništava bakterije zahvaljujući svojoj TrueSteam™ tehnologiji mlaza vrele pare, koju poseduju i mnoge LG veš mašine. Jednostavnim pritiskom na dugme, vrela para eliminiše 99,9 odsto bakterija koje se nalaze u dubinskim slojevima odeće, kapa i šalova, a Styler je i bezbedan za korišćenje jer ne koristi teške hemikalije. Istraživanja su pokazala da LG Styler tokom procesa sterilizacije koji traje 83 minuta, eliminiše oko 92 odsto perhloretilena, potencijalno kancoregene materije i glavne hemijske supstance koja se koristi  za suvo pranje i stvara kancerogene materije.1

Novi LG Styler poseduje korisnu funkciju za otklanjanje nabora na pantalonama, ostavljajući savršenu crtu duž svake nogavice. Takođe, novi LG Styler ima mogućnost komunikacije sa drugim uređajima zahvaljujući Smart Diagnosis™ i NFC Tag On funkcijama. Smart Diagnosis™ omogućava uređaju da informiše korisnika putem smart telefona da li mu je potrebno održavanje ili popravka, dok Tag on opcija pruža mogućnost instaliranja aplikacije i preuzimanja određenog ciklusa za održavanje osetljive odeće.

„LG shvata da su zauzetim ljudima potrebna efikasna rešenja. Zato smo dizajnirali Styler, novu kategoriju uređaja za lakše održavanje odeće, koja direktno odgovara potrebama korisnika. Styler je savršen primer onoga što mi podrazumevamo pod sloganom „inovacija za bolji život“, izjavio je Seong – Jin Jo, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Home Appliances & Air Solution.

Posetioci LG štanda na IFA sajmu od 4. do 9. septembra, u Hali 18 u Messe Berlinu, imaće priliku da se i sami uvere u kvalitet novog Styler sistema za negu odeće.

Ključne karakteristike:

•    Capacity Cloathing osveživač [3 komada odeće + 1 par pantalona]
•    Pants Press
•    Tehnologija toplotne pumpe (inverter)
•    Sanitary Cycle (BAF – sertifikovano i testirano od strane Intertek-a)
•    Nežno sušenje za delikatnu odeću
•    Smart Diagnosis™
•    NFC

1 Poređenja radi , samo 62 odsto perhloretilena će prirodno nestati za osam sati, navodi se u izveštaju Intertek-a.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.  

Više o LG Electronics Air Conditioning and Energy Solution

LG Electronics Home Appliance & Air Solution je svetski lider lider u industriji aparata, klimatizacije i sistema kvaliteta vazduha . Kompanija nudi kompletna tehnološka rešenja za kuće. LG inovativni proizvodi, uključujući frižidere, mašine za pranje veša, mašine za pranje posuđa, kuhinjske uređaje, usisivače, ugradive uređaje i zdravstvene programe, dizajnirani su potrebe  potrošača širom sveta. Ovi proizvodi pružaju veću udobnost, odlične performanse, veliku uštedu i vidljive zdravstvene benefite. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.