Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG predstavio novo specijalno oružje u arsenalu svakog gejmera

  • Updated
  • 2017 05. 30

 

Beograd, 30. maj 2017. godine – Kompanija LG Electronics predstavila je u Srbiji novu seriju gejming monitora1 najnovije generacije sa unapređenim performansama. Napredne karakteristike ovih monitora podrazumevaju munjevito brzo vreme odziva od 144Hz kod nekih modela, Game mode za brže prilagođavanje igrača igri, Dynamic Action Sync režim rada, redukciju zamućenja 1ms kod IPS modela, kao i unapređeni izgled monitora za najbolje gejming iskustvo.

 

„Kompanija LG već dugi niz godina pomno osluškuje potrebe svojih korisnika. Monitori koje smo danas predstavili kreirani su tako da usavrše i unaprede performanse prethodnih modela i pruže svim ljubiteljima video igara nezaboravno iskustvo. Upravo iz tog razloga pozvali smo i poznate domaće jutjubere da daju svoj sud o ovim proizvodima", rekao je Branislav Jordanov, marketing menadžer kompanije LG Electronics u Srbiji.

 

Na događaju koji je kompanija LG organizovala ovim povodom, specijalni gosti bili su poznati jutjuberi i zaljubljenici u video igre Dušan Srbljak, Aleksandar Leštarić, Milica Perić Kovalska i Kristina Đukić koji su govorili o svojim iskustvima igranja video igara na LG gejming monitorima.

 

„Na osnovu proizvoda, vidi se da je neko iz ove kompanije LG dobro razmislio šta je gejmerima zaista potrebno. Mislim da je segmentacija proizvoda odlično izvedena i da svako može da prepozna svoje gejming potrebe u nekom od predstavljenih monitora. 24GM79G ima brutalne performanse i ergonomiju, a posebno mi se sviđaju fizički tasteri za brzo menjanje gejming profila. 34UM69G je zanimljiv zbog vrlo dobrog prikaza, velike dijagonale i UltraWide formata. U odnosu na performanse koje pruža 24MP59G ima super cenu. Svi novi monitori podržavaju AMD Free Sync tehnologiju, što je veoma bitno za neometano iskustvo igranja“, istakao je Dušan Srbljak, poznatiji kao Dule PCAXE.

 

„Moj kompletan kanal je zasnovan na CS:GO klipovima, obožavam da snimam i igram CS:GO. Bilo je pravo uživanje igrati se na 24GM79G monitoru! 144 Hz, 1 ms redukcija zamućenja, to stvarno pravi razliku na mapi! Zbog tečnijeg prikaza sam preciznije pucala, pa sam osećala kao da mi je skill porastao”, dodala je mlada jutjuberka Kristina Đurić Kika.

 

Milica Perić, poznatija kao Kovalska, napomenula je da LG gejming monitori nude prednosti i za ne toliko pasionirane gejmere. „Ja nisam previše zahtevan gejmer, volim LOL, tu je 60fps više nego dosta za uživanje. 24MP59G nije previše skup, sviđa mi se dizajn i to što je IPS panel – volim da fotografišem i obrađujem fotografiju“, rekla je Kovalska.

 

„Igram Far Cry Primal u poslednje vreme, igra je živopisna, dosta se tumara po prirodi, a često neka zverka ili neprijatelj želi da vas iznenadi. Sa 34UM69G monitorom vidite više, zbog 21:9 odnosa i proširene FullHD rezolucije. Boje su u igrama lepše zbog IPS panela, a Free Sync je uvek dobrodošao“, naglasio je Aleksandar Leštarić Cile, ističući napredne opcije monitora.

 

Zahvaljujući AMD FreeSync tehnologiji, LG gejming monitori pružaju idealno iskustvo igranja video igara, bez kašnjenja ili cepanja slike i isprekidanog rada. Funkcija „1 ms redukcija zamućenja kod pokreta“ omogućava uživanje u tečnim pokretima bez zaostale slike. Game Mode režim rada ima tri opcije za podešavanje od strane igrača, kao i dva unapred postavljena režima (FPS i RTS).

 

Dynamic Action Sync režim rada, jedna od izuzetnih karakteristika ovih monitora, sinhronizuje osećaje sa akcijama u realnom vremenu. Stabilizator crne boje (Black Stabilizer) omogućava prikaz više detalja automatski detektujući najmračnije delove scene, povećavajući nivo osvetljenja, ali i smanjivanjem naglih treperenja koja mogu da ometaju igrače.

 

Svi proizvodi su dostupni u Srbiji, po preporučenim cenama: 24GM79G – 44,990rsd; 34UM69G – 78,990rsd; 29UM69G – 43,990rsd; 27MP59G – 33,990rsd; 24MP59G – 23,990rsd; 34UC79G – 81,990rsd.


____________

1 Predstavljeni su modeli monitora 24GM79G, 34/29UM69G, 27/24MP59G , 34UC79G

 

# # #

 

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 77 hiljada ljudi, koji rade u 125 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2015. godinu u iznosu od 48,8 milijardi dolara (56,5 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2016. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

 

Više o LG Electronics Home Entertainment

LG Electronics Home Entertainment je vodeći globalni proizvođač na tržištu audio vizuelnih proizvoda, monitora, personalnih kompjutera i prenosivih uređaja. Kompanija neprestano teži da probija granice tehnologije, kako bi kreirala inovativne uređaje i izašla u susret potrebama svojih potrošača širom sveta. Ova kompanija je fokusirana na poboljšanje svakodnevice svojih korisnika uz pomoć vrhunskih proizvoda za kućnu zabavu, koje predvode nagrađivani OLED televizori, 4K ULTRA HD televizori i CINEMA 3D Smart televizori, sa novom webOS platformom. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.