Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG predstavio novu strategiju za segment kućne zabave

Beograd, 7. septembar 2015. godine – Na konferenciji u okviru ovogodišnjeg IFA sajma u Berlinu, kompanija LG Electronics (LG) predstavila je svoj cilj da svakog minuta proda više od jednog LG OLED televizora, što bi povećalo prodaju u odnosu na prvu polovinu godine za čak pet puta. Brian Kwon, izvršni potpredsednik i generalni direktor kompanije LG Home Entertainment, predstavio je četiri marketinška pravca namenjena učvršćivanju liderske pozicije kompanije LG na tržištu kućne zabave.

Proširena serija OLED televizora
Zahvaljujući prvom 4K OLED televizoru koji poseduje mogućnost emitovanja High Dinamic Range (HDR) sadržaja, LG će inkorporirati HDR tehnologiju na još svojih OLED modela. Očekuje se da će 4K OLED televizor nove korisnike privući svojim impresivnim dizajnom i širinom od samo 4.8mm. Uvođenjem novih funkcija, unapređenim dizajnom i formatom prikaza, kompanija LG želi da ponudi širok izbor OLED televizora za različite ukuse i potrebe korisnika.

Unapređene marketinške kampanje
Kompanija će uložiti u različite marketinške kampanje kako bi povećala prodaju svojih OLED televizora širom sveta, uvođenjem tura predstavljanja proizvoda, kao i izlaganjem svojih OLED televizora na velikim svetskim aerodromima. Kompanija LG uverena je da će snažne recenzije organizacija za testiranje proizvoda, kao i medija, stvoriti veliko interesovanje korisnika za OLED televizore. Jedna američka publikacija nedavno je proglasila OLED televizor kompanije LG kao televizor godine, dok je model 65EG9600 nagrađen laskavom titulom „King of TV".

Jačanje smart TV platforme
Kompanija LG će nastaviti širenje svoje webOS platforme uvođenjem novih smart TV sadržaja, zahvaljujući saradnji sa partnerima kao što su Netflix i YouTube, kao i uvođenjem niza novih aplikacija. Partnerstvom sa kompanijom Amazon, LG će omogućiti servis za striming HDR sadržaja na smart televizorima sa webOS 2.0 platformom, a predstaviće i ažuriranu verziju svoje webOS 1.0 platforme.

Povećanje profitabilnosti u audio-video segmentu
Kompanija LG želi da poveća profitabilnost u segmentu monitora, digitalne signalizacije i audio i video poslovanja. Nenadmašnom serijom proizvoda iz domena digitalne signalizacije, sa veoma tankim ekranima i okvirima širine manje od 2mm, kompanija LG želi da osigura svoju reputaciju proizvođača vrhunskih ekrana. LG takođe želi da učvrsti i tržišnu poziciju svojih ravnih i zakrivljenih 4K monitora sa odnosom stranica 21:9, a proširiće i svoju seriju bluetooth audio proizvoda.

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

Više o LG Electronics Home Entertainment
LG Electronics Home Entertainment je vodeći globalni proizvođač na tržištu audio vizuelnih proizvoda, monitora, personalnih kompjutera i prenosivih uređaja. Kompanija neprestano teži da probija granice tehnologije, kako bi kreirala inovativne uređaje i izašla u susret potrebama svojih potrošača širom sveta. Ova kompanija je fokusirana na poboljšanje svakodnevice svojih korisnika uz pomoć vrhunskih proizvoda za kućnu zabavu, koje predvode nagrađivani OLED televizori, 4K ULTRA HD televizori i CINEMA 3D Smart televizori, sa novom webOS platformom. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.