Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG predstavio prenosivi uređaj za štampanje fotografija sa smart telefona

Beograd, 15. novembar 2012. – LG Electronics (LG) predstavio je smart mobilni štampač, Pocket Photo PD221, prenosivi uređaj koji omogućava štampanje fotografija sa smart telefona. LG Pocket Photo pruža mogućnost štampanja visokog kvaliteta uz opciju bežičnog povezivanja sa smart telefonom. Pored toga, Pocket Photo aplikacija za Android uređaje omogućava korisnicima da brzo obrađuju fotografije, kao i da unesu QR kodove, preko kojih se fotografije direktno postavljaju na društvene mreže.

LG Pocket Photo je jedan od najmanjih i najlakših prenosivih štampača na tržištu, a pored skoro neosetne težine od 215 grama, njegove dimenzije su svega 72 x 120 x 24 mm, tako da može da stane na dlan ruke. Dizajniran tako da pruži maksimalnu prenosivost i upotrebljivost, LG Pocket Photo izrađuje fotografije u dimenzijama od 5,1 x 7,6 cm (2 x 3 inča).

„Smart mobilni štampač kompanije LG Electronics čini izradu fotografija sa vašeg telefona neverovatno lakom i zaista zabavnom“, izjavio je Jin-yong Kim, viši potpredsednik u kompaniji LG Home Entertainment. „Na kraju krajeva, digitalnu fotografiju ne možete da okačite na zid u dnevnoj sobi ili kancelariji.”

Pocket Photo aplikacija, koja se slobodno skida sa Google Play servisa, omogućava obradu slika direktno s telefona i čini je veoma lakom i zabavnom. Aplikacija nudi niz alatki za obradu, a pored njih omogućava i ubacivanje QR kodova na fotografije. QR kodovi se jednostavno mogu očitati uz pomoć bilo koje aplikacije za očitavanje barkodova, i na taj način se direktno postaviti na Facebook, Twitter i ostale društvene mreže.

LG Pocket Photo podržava Bluetooth i NFC (Near Field Communication) protokole, a ZINK® tehnologija štampanja eliminiše potrebu za skupim kartridžima, s obzirom da koristi toplotu kako bi aktivirala boju na specijalnom termalnom papiru. U poređenju s konvencionalnim procesima štampe, ZINK® tehnologija manje razmazuje boje na fotografijama i omogućava da budu očuvane u znatno dužem vremenskom periodu.

# # #

Više o LG Electronics, Inc.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 93 hiljade ljudi, koji rade u preko 120 operativnih centara širom sveta. LG obuhvata četiri poslovne jedinice – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, i Air Conditioning & Solutions, sa kojima je u 2010. godini ostvario ukupnu prodaju od od 55.8 triliona korejskih won-a (48.2 milijarde američkih dolara). LG Electronics je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša, i frižidera. LG je potpisao dugoročni sporazum o partnerstvu, kojim je postao Globalni i Tehnološki partner Formule 1™, čime stiče ekskluzivnu poziciju i marketing prava kao zvanični dobavljač potrošačke elektronike, mobilnih telefona i sistema za obradu podataka za ovu globalnu sportsku manifestaciju. Za više informacija, posetite www.lge.rs

Više o LG Electronics Mobile Communications Company
LG Electronics Mobile Communications Company je vodeća kompanija za globalne mobilne komunikacije i informacije. Svojom vrhunskom tehnologijom i inovativnim dizajnerskim mogućnostima LG stvara mobilne telefone koji korisnicima širom sveta pružaju optimalno iskustvo. Kao lider u 4G Long Term Evolution (LTE) tehnologiji, kompanija LG nastavlja svoju posvećenost razvoju revolucionarne LTE tehnologije i ispunjavanju zahteva potrošača sa diferenciranim LTE uređajima vrhunskog kvaliteta, a sve to zahvaljujući bogatom znanju kompanije o LTE patenatima i njenom tehničkom znanju. Za više informacija, posetite www.lg.com.