Da biste imali pravi utisak o našem veb sajtu LG.com, morate da koristite drugi pregledač ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Veb sajt LG.com koristi dizajn sa brzim odazivom koji nudi prijatno iskustvo i prilagođava se veličini ekrana vašeg uređaja. Da biste na najbolji mogući način doživeli veb sajt LG.COM, pratite sledeća uputstva.

Ako koristite Internet Explorer 8 ili stariji, moraćete da koristite drugi pregledač kao što je Firefox ili Chrome ili da nadogradite Internet Explorer na noviju verziju (IE9 ili noviji).

Ako koristite Internet Explorer 9 i noviji, isključite opciju „Postavke prikaza kompatibilnosti“ u pregledaču Internet Explorer prateći sledeće korake:

  • Kliknite desnim tasterom miša na vrhu pregledača i proverite da li je odabrana opcija „Traka sa menijima“
  • Izaberite opciju „Alatke“ na traci sa menijima, a zatim izaberite „Postavke prikaza kompatibilnosti“
  • U iskačućem meniju opozovite izbor u sva tri polja i kliknite na „Zatvori“
  • Prozor pregledača će se automatski osvežiti i bićete spremni
Skip to Contents

LG predstavio proširenu liniju audio uređaja

  • Updated
  • 2017 01. 16

Beograd, 16. januar 2017. godine – Na nedavno održanom Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike (CES) 2017 u Las Vegasu, kompanija LG Electronics (LG) predstavila je prošireni asortiman audio sistema. U nove uređaje implementirane su inovativne tehnologije, kako bi bila povećana sinergija sa premium televizorima, te dodatno unapređene mogućnosti za prenosivost ovih uređaja.

 

Nova dimenzija soundbar zvučnika za televizore

Uz novi LG SJ9 soundbar sa Dolby Atmos tehnologijom zvuk će imati bioskopski kvalitet, dok će njegov uglađeni dizajn ulepšati svaki dom. Kako bi zvuk bio što snažniji i bogatiji, SJ9 poseduje više zvučnika, zahvaljujući kojima zvuk dopire do svih uglova prostorije, dok ga tehnologija Dolby Atmos čini veoma realističnim. LG SJ9 je opremljen 4K Sound tehnologijom, koji emituje zvuk visoke rezolucije. Takođe, opcija Sound Upconverting povećava kvalitet standardnih audio datoteka na 24bit/192Hz, kako bi istakla detalje svake numere. Uređaj podržava i 4K Pass-Through funkciju, koja osigurava perfektnu sinhronizaciju audio i video sadržaja.

 

SJ8 soundbar zvučnik, tanak samo 38 mm, predstavlja efikasan uređaj koji omogućuje snažne zvučne performanse. Ovaj napredni soundbar može biti neprimetno integrisan u nove modele LG televizora – uz TV Perfect Fit Kit originalno postolje televizora može se veoma jednostavno promeniti u SJ8 soundbar.

 

SJ7 je takođe izuzetno prilagodljiv i moćan soundbar zvučnik od 320W, a može se postaviti horizontalno ili vertikalno, u zavisnosti od želje i potreba korisnika. Sastoji se od dva zvučnika, koji se međusobno povezuju bežičnim putem, pružajući zajedno izvanredan stereo zvuk. Jedna polovina poseduje ugrađenu bateriju, koja ovom uređaju omogućava da služi kao kućni zvučnik, dok sa druge strane SJ7 može biti i bežični Bluetooth zvučnik, koji se može poneti bilo kad i bilo gde.

 

Moćni LOUDR zvučnici za zabavu

LG LOUDR audio sistemi dizajnirani su tako da zadovolje potrebe muzičkih stvaralaca i ljubitelja žurki. LOUDR CJ98 generiše snažan zvuk od 3.500W, stvarajući pri tome autentičnu klupsku atmosferu. Party Thruster funkcija omogućava DJ-evima da kontrolišu plesne numere i u potpunosti usklade bas sa laserima i svetlima. I CJ98 je opremljen nizom jedinstvenih funkcija, looping tehnikom i opcijama za deljenje. Obožavaoci karaoka biće oduševljeni raznovrsnošću vokalnih efekata koje podržava CJ98, kao i opcijom Karaoke Star, koja stišava glas iz pesme i omogućava pevaču da promeni skalu originalne numere po svom nahođenju.

 

LOUDR OJ98 je još jedan elegantni sistem zvučnika, dizajniran da zagreje atmosferu na žurkama, uz pomoć folded horn dizajna, skrivenog unutar postolja, zahvaljujući kome se efikasno stvara akustički pritisak. Opcija Sparkle Lighting pulsira i reflektuje svetlost u ritmu muzike, a za još bolju atmosferu na žurkama, OJ98 opremljen je i opcijom Party Kick Starter, koja simulira zvuk motora trkačkih automobila. Dizajniran specijalno za DJ-eve, OJ98 visok je 109 cm, pa se sve funkcije nalaze na dohvat ruke i izuzetno su pristupačne.

 

Tokom sajma CES 2017, LG je predstavio i novi prenosivi audio sistem FJ7, dizajniran kako bi se povećala prenosivost uređaja i omogućio bogat izlazni zvuk od 400W bez distorzije. S obzirom na to da je mobilnost prioritet, FJ7 poseduje ručke i točkove, pa je prenos do mesta na kome se događaj odvija olakšan.

 

„Nova audio linija naše kompanije pruža moćne zvučne performanse uz sofisticirani dizajn, a namenjena je svim korisnicima, od ljubitelja zvuka koji zahtevaju apsolutnu preciznost tonova do skromnijih slušalaca“, izjavio je Brian Kwon, predsednik i generalni direktor kompanije LG Home Entertainment.

 

# # #

 

Više o LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni lider i tehnološki inovator u potrošačkoj elektronici, mobilnim komunikacijama i kućnim uređajima. Zapošljava preko 82 hiljada ljudi, koji rade u preko 119 operativnih centara širom sveta. Kompanija LG je ostvarila globalnu prodaju za 2013. godinu u iznosu od 53,10 milijardi dolara (58,14 milijardi KRW), obuhvata četiri poslovnih jedinica – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance & Air Solution, and Vehicle Components i trenutno je jedan od vodećih svetskih proizvođača flet panel televizora, mobilnih telefona, rashladnih uređaja, mašina za pranje veša i frižidera. Kompanija LG Electronics je dobitnik priznanja „ENERGY STAR® partner godine” za 2014. godinu. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.

 

Više o LG Electronics Home Entertainment

LG Electronics Home Entertainment je vodeći globalni proizvođač na tržištu audio vizuelnih proizvoda, monitora, personalnih kompjutera i prenosivih uređaja. Kompanija neprestano teži da probija granice tehnologije, kako bi kreirala inovativne uređaje i izašla u susret potrebama svojih potrošača širom sveta. Ova kompanija je fokusirana na poboljšanje svakodnevice svojih korisnika uz pomoć vrhunskih proizvoda za kućnu zabavu, koje predvode nagrađivani OLED televizori, 4K ULTRA HD televizori i CINEMA 3D Smart televizori, sa novom webOS platformom. Za više informacija, posetite www.lg.com/rs.